Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BAYER DE ÑUGUES (308730) - Oimbra F.C. (1372791) » 659747341: T63/J14/VI

Liga 659747341 Información oficial sobre el partido 659747341 en Hattrick

05.09.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 14 / VI.341 (14659)

BAYER DE ÑUGUES Alineación oficial del equipo 'BAYER DE ÑUGUES' en el partido 2 - 1 Oimbra F.C. Alineación oficial del equipo 'Oimbra F.C.' en el partido
Horaci Madirolas (27') 1 - 0
Jonathan Dyg (35') 1 - 1
Jonathan Dyg (44') 2 - 1
BAYER DE ÑUGUES Alineación oficial del equipo 'BAYER DE ÑUGUES' en el partido 2 - 1 Oimbra F.C. Alineación oficial del equipo 'Oimbra F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
BAYER DE ÑUGUES Alineación oficial del equipo 'BAYER DE ÑUGUES' en el partido 2 - 0 Oimbra F.C. Alineación oficial del equipo 'Oimbra F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BAYER DE ÑUGUES

Goles Goles

  • 121 Minuto 27 (Gol por el centro): ÑUGUES va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 27 Horaci Madirolas va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 125 Minuto 35 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Jonathan Dyg va voler rebutjar una pilota aèria amb el cap però va saltar a destemps i la va pentinar, superant així la mitja sortida del porter. A l'electrònic hi havia un 1 - 1.
  • 185 Minuto 44 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 44 minuts, el tirador de faltes del ÑUGUES va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Jonathan Dyg, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): ÑUGUES va estar a punt de posar-se per davant al minut 9 però Jonathan Dyg va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): ÑUGUES va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Jonathan Dyg va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Stanisław Spica.
  • 232 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Passaven 57 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Elmir Əhmədzadə va rematar alt.
  • 232 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): En Giorgio Citelli, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 230 Minuto 66 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Horaci Madirolas, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 230 Minuto 72 (Ocasión de falta): Horaci Madirolas va sorprendre Stanisław Spica amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Al minut 80, Giorgio Citelli gairebé va marcar per a ÑUGUES des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Stanisław Spica al minut 84 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Horaci Madirolas va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 81, Gene Musante de ÑUGUES va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Oimbra F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 73 (Ocasión de contra por la izquierda): Oimbra van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 73, però Mareks Smilširbe va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): En Luis Leobardo García Aspe va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.