Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

STEAUA DE CAMPAMENTO (1419878) - Olimpic de Sa Coma (308837) » 659747252: T63/J7/VI

Liga 659747252 Información oficial sobre el partido 659747252 en Hattrick

18.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 7 / VI.340 (14658)

STEAUA DE CAMPAMENTO Alineación oficial del equipo 'STEAUA DE CAMPAMENTO' en el partido 2 - 2 Olimpic de Sa Coma Alineación oficial del equipo 'Olimpic de Sa Coma' en el partido
0 - 1 Alberto Millán (25')
Andrea Conte (28') 1 - 1
Andrea Conte (34') 2 - 1
2 - 2 Ximeno Albeiro (52')
STEAUA DE CAMPAMENTO Alineación oficial del equipo 'STEAUA DE CAMPAMENTO' en el partido 2 - 2 Olimpic de Sa Coma Alineación oficial del equipo 'Olimpic de Sa Coma' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
STEAUA DE CAMPAMENTO Alineación oficial del equipo 'STEAUA DE CAMPAMENTO' en el partido 3 - 0 Olimpic de Sa Coma Alineación oficial del equipo 'Olimpic de Sa Coma' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,1 % 0,1 % 2,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

STEAUA DE CAMPAMENTO

Goles Goles

  • 113 Minuto 28 (Gol por la derecha): Els jugadors del CAMPAMENTO amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 28, deixant Andrea Conte en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 123 Minuto 34 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 34 gràcies a la jugada de Andrea Conte, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Jonah Raphael Ramsauer, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Ognjen Knežević una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 48, però una magnífica aturada de Alfredo Dostals va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Al minut 51, Jonah Raphael Ramsauer gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Alfredo Dostals va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 221 Minuto 61 (Ocasión por el centro): En Andrea Conte va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de CAMPAMENTO se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Gastone Marinoni! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Olimpic de Sa Coma

Goles Goles

  • 171 Minuto 25 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Alberto Millán que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a olímpic.
  • 141 Minuto 52 (Gol de contra por el centro): olímpic sabia com jugar al contraatac, i al minut 52, Ximeno Albeiro va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 3 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Ximeno Albeiro va ser clau en la jugada d'atac de olímpic al minut 3, quan ell mateix va fer una passada brutal a Ludovic Dufour, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 216 Minuto 29 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Ximeno Albeiro va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Ludovic Dufour, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Ximeno Albeiro que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 240 Minuto 38 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de olímpic van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 38 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Niklas Hendal, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 216 Minuto 39 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Ximeno Albeiro va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 39, i va passar la pilota a Emilio Olazábal, però aquest no va encertar a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 40, Ximeno Albeiro de olímpic va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.