Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Angeles C.F. (435086) - Jamaelinha U.D. (493518) » 659746124: T63/J4/VI

Liga 659746124 Información oficial sobre el partido 659746124 en Hattrick

27.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 4 / VI.320 (14638)

Duckies Duck Alineación oficial del equipo 'Duckies Duck' en el partido 0 - 4 Robinjut FC Alineación oficial del equipo 'Robinjut FC' en el partido
0 - 1 Cătălin Palade (29')
0 - 2 Cătălin Palade (33')
0 - 3 Mirko Loethen (43')
0 - 4 Nicky Champion (65')
Duckies Duck Alineación oficial del equipo 'Duckies Duck' en el partido 0 - 4 Robinjut FC Alineación oficial del equipo 'Robinjut FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Duckies Duck Alineación oficial del equipo 'Duckies Duck' en el partido 0 - 3 Robinjut FC Alineación oficial del equipo 'Robinjut FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,0 % 0,1 % 98,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Duckies Duck

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 42 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 42, un contraatac del Duckies no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Rolf Jacobsen perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 243 Minuto 75 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Duckies sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Angel Kolev, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 75 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Duckies va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Luis Sáiz Lucas va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 88 (Ocasión de contra por la izquierda): El Duckies va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 88, però en Alberto Martínez va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 34, Alberto Martínez de Duckies va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Robinjut FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 29 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 29, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Cătălin Palade es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 182 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Al minut 33, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Cătălin Palade va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 182 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 43 de partit va donar a Robinjut l'avantatge per 0 - 3. Mirko Loethen en va ser l'anotador.
  • 135 Minuto 65 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Nicky Champion va xutar directament a porteria i va marcar el 0 - 4. L'experiència és un grau!

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 40 (Ocasión de falta): Nicky Champion va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 281 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Ismail Amić va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Nicky Champion, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 72 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Robinjut va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 285 Minuto 85 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Robinjut van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Tiago Hernandez, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 280 Minuto 87 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 87 per Nicky Champion va anar a parar a la creueta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ismail Amić de Robinjut es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 88 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Ismail Amić de Robinjut per doble groga al minut 88.