Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Cappont (1370364) - Atlètic Gràcia (485823) » 659745558: T63/J3/VI

Liga 659745558 Información oficial sobre el partido 659745558 en Hattrick

20.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 3 / VI.310 (14628)

C.A. Conca Askatu Alineación oficial del equipo 'C.A. Conca Askatu' en el partido 0 - 3 Atlètic Gràcia Alineación oficial del equipo 'Atlètic Gràcia' en el partido
0 - 1 Daniel Ţeposu (3')
0 - 2 Gianni Passalacqua (6')
0 - 3 Antonio Fraternale (68')
C.A. Conca Askatu Alineación oficial del equipo 'C.A. Conca Askatu' en el partido 0 - 3 Atlètic Gràcia Alineación oficial del equipo 'Atlètic Gràcia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
C.A. Conca Askatu Alineación oficial del equipo 'C.A. Conca Askatu' en el partido 1 - 3 Atlètic Gràcia Alineación oficial del equipo 'Atlètic Gràcia' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,9 % 1,2 % 85,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.A. Conca Askatu

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Omar Accettullo va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 202 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): En Ernesto Navarro de Askatu es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 32, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 203 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Baduft Ahnich i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Askatu, però el xut de Ernesto Navarro va sortir bastant desviat.
  • 203 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Askatu va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Víctor Moragues va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Baduft Ahnich va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 203 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Askatu va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Omar Accettullo va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Paco Otero de Askatu amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Atlètic Gràcia

Goles Goles

  • 174 Minuto 3 (Gol de penalti): Daniel Ţeposu va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 3 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 190 Minuto 6 (Gol de falta): En Gianni Passalacqua va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 0-2.
  • 181 Minuto 68 (Gol por el centro): Antonio Fraternale de Gràcia va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 68. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Al minut 6, el Gràcia va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Massimiliano Camasta s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 281 Minuto 65 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Antonio Fraternale després de 65 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Gabriel Lip va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84 de partit, Víctor Cubero va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.