Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cagarela FC (435275) - valencia promesas (1590201) » 659745204: T63/J13/VI

Liga 659745204 Información oficial sobre el partido 659745204 en Hattrick

29.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 13 / VI.303 (14621)

Cagarela FC Alineación oficial del equipo 'Cagarela FC' en el partido 1 - 2 U.P. de Langreo Alineación oficial del equipo 'U.P. de Langreo' en el partido
Conrad Perry (9') 1 - 0
1 - 1 Bosso Luckner (41')
1 - 2 Kristian Stockmann-Stich (49')
Cagarela FC Alineación oficial del equipo 'Cagarela FC' en el partido 1 - 2 U.P. de Langreo Alineación oficial del equipo 'U.P. de Langreo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cagarela FC Alineación oficial del equipo 'Cagarela FC' en el partido 1 - 1 U.P. de Langreo Alineación oficial del equipo 'U.P. de Langreo' en el partido
Tiene un resultado normal 1.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
35,1 % 35,9 % 29,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cagarela FC

Goles Goles

  • 120 Minuto 9 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Conrad Perry al minut 9, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Cagarela i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): El Cagarela ho intentava per la dreta per mitjà de Lucian Suceavă, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Ínigo Santaolalla va estar a punt de sentenciar el partit al minut 38, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 211 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Al minut 59 el Cagarela va posar setge sobre la defensa central visitant però en Marc Dauwers no va estar gens encertat.
  • 213 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Shakar El-Edwan de Cagarela va intentar batre la porteria rival al minut 89 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 286 Minuto 90 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Cagarela, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Lucian Suceavă va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jerzy Niżnik de Cagarela va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

U.P. de Langreo

Goles Goles

  • 161 Minuto 41 (Gol por el centro): Langreo van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 41, quan Bosso Luckner va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 173 Minuto 49 (Gol por la derecha): Al minut 49 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Kristian Stockmann-Stich que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 8 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Kristian Stockmann-Stich va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Pavle Stolić, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 261 Minuto 36 (Ocasión por el centro): En Nguyễn Nguyên Châu al minut 36 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 282 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Thibaud Beauchêne es va quedar sol davant del porter, al minut 58. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89, el Langreo va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Nguyễn Nguyên Châu s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Umberto Eisenhold de Langreo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.