Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BADALONA SUR (1591225) - Cabeza_de_Navegante (1455173) » 659743177: T63/J10/VI

Liga 659743177 Información oficial sobre el partido 659743177 en Hattrick

08.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 10 / VI.267 (14585)

BADALONA SUR Alineación oficial del equipo 'BADALONA SUR' en el partido 0 - 2 Cabeza_de_Navegante Alineación oficial del equipo 'Cabeza_de_Navegante' en el partido
0 - 1 Illya Kryvyi (73')
0 - 2 Francesc Ramon Vadell (83')
BADALONA SUR Alineación oficial del equipo 'BADALONA SUR' en el partido 0 - 2 Cabeza_de_Navegante Alineación oficial del equipo 'Cabeza_de_Navegante' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
BADALONA SUR Alineación oficial del equipo 'BADALONA SUR' en el partido 1 - 2 Cabeza_de_Navegante Alineación oficial del equipo 'Cabeza_de_Navegante' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,7 % 0,7 % 88,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BADALONA SUR

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 32 (Ocasión de contra por la izquierda): BADALONA van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 32, però Jakov Gagić va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 66 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de BADALONA va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Lucas Doreste, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Cabeza_de_Navegante

Goles Goles

  • 174 Minuto 73 (Gol de penalti): Quan passaven 73 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Cabeza_de_Navegante. En Illya Kryvyi va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 182 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Al minut 83 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Francesc Ramon Vadell va ser l'anotador del 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Cabeza_de_Navegante va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 28, quan Eladio Da Silva va quedar-se sol davant el porter Zdeněk Soural, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Es duien 31 minuts de partit jugats quan Apolinario Maínzo va estar a punt de posar per davant a Cabeza_de_Navegante amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Zdeněk Soural va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Cabeza_de_Navegante que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Danilo Henry, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 65 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Apolinario Maínzo ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 243 Minuto 77 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Cabeza_de_Navegante sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Eladio Da Silva, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 77 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ronny Fackler.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Eladio Da Silva de Cabeza_de_Navegante la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.