Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. La Tosca (120227) - Pontior Pride Reloaded (1419146) » 659737941: T63/J3/VI

Liga 659737941 Información oficial sobre el partido 659737941 en Hattrick

20.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 3 / VI.174 (14492)

F.C. La Tosca Alineación oficial del equipo 'F.C. La Tosca' en el partido 0 - 0 Pontior Pride Reloaded Alineación oficial del equipo 'Pontior Pride Reloaded' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. La Tosca Alineación oficial del equipo 'F.C. La Tosca' en el partido 1 - 0 Pontior Pride Reloaded Alineación oficial del equipo 'Pontior Pride Reloaded' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. La Tosca

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 5 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Tosca a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Pattrick-Norman Gröhe va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 237 Minuto 9 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Demetrius Bachofner va fer al minut 9 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Froilán Deveso, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Pontior Pride Reloaded

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 6 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Reloaded, l'equip va recuperar la pilota al minut 6 i va contraatacar. En Sergi Trayter va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 17 (Ocasión de contra por la izquierda): El Reloaded va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 17, però en Berke Özhakan va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 240 Minuto 48 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Reloaded sortien al contraatac. La falta llançada per Andolin Gametxo va sortir força alta sense massa perill.
  • 243 Minuto 62 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Reloaded va anar a parar a la dreta de l'atac on en Sergi Trayter, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 243 Minuto 65 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Reloaded sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Pep Maria Pau, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 65 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 67, Sergi Trayter de Reloaded va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.