Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mermelada de Bambú (435118) - Club de futbol Limiñón (993076) » 659737728: T63/J6/VI

Liga 659737728 Información oficial sobre el partido 659737728 en Hattrick

11.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 6 / VI.170 (14488)

Knights Warriors FC Alineación oficial del equipo 'Knights Warriors FC' en el partido 2 - 3 Club de futbol Limiñón Alineación oficial del equipo 'Club de futbol Limiñón' en el partido
Gabriel Moradell (17') 1 - 0
1 - 1 George Harrison (38')
Jacob Rodrigues (42') 2 - 1
2 - 2 Maik Kaniak (53')
2 - 3 Pedro Sanmartín (72')
Knights Warriors FC Alineación oficial del equipo 'Knights Warriors FC' en el partido 2 - 3 Club de futbol Limiñón Alineación oficial del equipo 'Club de futbol Limiñón' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Knights Warriors FC Alineación oficial del equipo 'Knights Warriors FC' en el partido 2 - 1 Club de futbol Limiñón Alineación oficial del equipo 'Club de futbol Limiñón' en el partido
Tiene un resultado normal 1.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,0 % 0,4 % 8,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Knights Warriors FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 17 (Gol por la derecha): Corria el minut 17 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Gabriel Moradell, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 138 Minuto 42 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Jan Junger arribés a peus de Jacob Rodrigues, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Warriors el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Al minut 40, Jaimee Lammertijn arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 207 Minuto 74 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Wilco Drost de Warriors no va ser gol per ben poc.
  • 212 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): En Jan Junger va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 80, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 211 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Warriors enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Konstantyn Mikhailichenko de Warriors va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 91, Gabriel Moradell de Warriors va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Club de futbol Limiñón

Goles Goles

  • 118 Minuto 38 (Gol evento especial córner peinado): Andrea Giorgetti va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Limiñón, George Harrison, que va marcar, sense saber com, el 1 - 1.
  • 160 Minuto 53 (Gol de falta): Al minut 53 del partit, Maik Kaniak va llançar un tir lliure que va entrar després de colpejar un dels components de la barrera, la qual cosa va enganyar el porter, que ja s'havia llançat cap a l'altra banda. Amb això, el marcador s'igualava: 2 - 2.
  • 138 Minuto 72 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de George Harrison va anar directament als peus de Pedro Sanmartín que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Limiñón va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Julian Rohbogner va desviar el xut final de Toni Briones després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 262 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Al minut 43 Andrea Giorgetti va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Julian Rohbogner va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 271 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Maik Kaniak que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Limiñón va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 70, quan Enric Carceller va quedar-se sol davant el porter Julian Rohbogner, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Toni Briones de Limiñón la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.