Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rayo Patuno (992128) - DESTRIPATERRONES (123970) » 659737293: T63/J9/VI

Liga 659737293 Información oficial sobre el partido 659737293 en Hattrick

01.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 9 / VI.162 (14480)

Rayo Patuno Alineación oficial del equipo 'Rayo Patuno' en el partido 2 - 3 DESTRIPATERRONES Alineación oficial del equipo 'DESTRIPATERRONES' en el partido
0 - 1 Ubirajara Pérez (15')
Giovanni Savarino (32') 1 - 1
1 - 2 Estanislao Tafur (60')
Jannick Fittner (75') 2 - 2
2 - 3 Estanislao Tafur (80')
Rayo Patuno Alineación oficial del equipo 'Rayo Patuno' en el partido 2 - 3 DESTRIPATERRONES Alineación oficial del equipo 'DESTRIPATERRONES' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rayo Patuno Alineación oficial del equipo 'Rayo Patuno' en el partido 1 - 1 DESTRIPATERRONES Alineación oficial del equipo 'DESTRIPATERRONES' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
44,1 % 28,6 % 27,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rayo Patuno

Goles Goles

  • 109 Minuto 15 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): L'imprevisible Maksymilian Lebuda va arriscar més del compte i va relliscar quan es disposava a fer una passada llarga a un company. En Ubirajara Pérez va aprofitar el regal, anotant el 0 - 1.
  • 142 Minuto 32 (Gol de contra por la izquierda): En Giovanni Savarino va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 112 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Patuno equilibrava la balança al minut 75. En Jannick Fittner, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 8 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): David Muñoz de Patuno va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Giovanni Savarino es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 212 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): En Zenon Rzymowski va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 24, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 241 Minuto 27 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Patuno va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Jannick Fittner, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 222 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Patuno va estar a punt de posar-se per davant al minut 58 però Giovanni Savarino va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 76 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Ali Elhamian va estar a punt d'avançar els locals al minut 76 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

DESTRIPATERRONES

Goles Goles

  • 171 Minuto 60 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 60, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Estanislao Tafur es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 170 Minuto 80 (Gol de falta): Estanislao Tafur va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 80. 2 - 3 per a DESTRIPATERRONES.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Oded Yelinek va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 31 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Jon Anteparaluzeta. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.