Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Santa Eugenia F.C. (778593) - Peña Genfis (1597277) » 659737168: T63/J6/VI

Liga 659737168 Información oficial sobre el partido 659737168 en Hattrick

11.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 6 / VI.160 (14478)

Santa Eugenia F.C. Alineación oficial del equipo 'Santa Eugenia F.C.' en el partido 2 - 7 Peña Genfis Alineación oficial del equipo 'Peña Genfis' en el partido
0 - 1 Florian Vaille (3')
0 - 2 Florian Vaille (14')
Tommi Kolehmainen (31') 1 - 2
1 - 3 Anthony McVay (35')
2 - 3 Steef Hendriksen (37')
2 - 4 Florian Vaille (38')
2 - 5 Steef Hendriksen (42')
2 - 6 Florian Vaille (62')
2 - 7 Jacme Sales (63')
Santa Eugenia F.C. Alineación oficial del equipo 'Santa Eugenia F.C.' en el partido 2 - 7 Peña Genfis Alineación oficial del equipo 'Peña Genfis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Santa Eugenia F.C. Alineación oficial del equipo 'Santa Eugenia F.C.' en el partido 0 - 4 Peña Genfis Alineación oficial del equipo 'Peña Genfis' en el partido
Tiene suerte 0.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Santa Eugenia F.C.

Goles Goles

  • 102 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Als 31 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Eugenia va acabar amb la pilota als peus de Tommi Kolehmainen que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 33 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 33 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Isidoro Albizbasterretxea, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 91, Waldemar Rudziewicz de Eugenia va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Peña Genfis

Goles Goles

  • 108 Minuto 3 (Gol evento especial imprevisible (general)): Steef Hendriksen de Genfis va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Florian Vaille que va completar la jugada que feia pujar el 0 - 1 al marcador.
  • 181 Minuto 14 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Florian Vaille de Genfis l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 14 de partit.
  • 118 Minuto 35 (Gol evento especial córner peinado): Levent Cavini va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Genfis, Anthony McVay, que va marcar, sense saber com, el 1 - 3.
  • 125 Minuto 37 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): El 2 - 3 el va marcar Steef Hendriksen a la seva pròpia porteria, després de rebutjar la pilota tan malament que va fer un misto i va superar el porter amb una vaselina. Aquest home és capaç del millor i del pitjor!
  • 183 Minuto 38 (Gol por la derecha): Florian Vaille va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 2 - 4 per als visitants.
  • 135 Minuto 42 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Steef Hendriksen va demostrar la seva experiència quan al minut 42 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 2 - 5. És un murri!
  • 182 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Florian Vaille va aprofitar un error defensiu al minut 62, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 2 - 6 al marcador per a Genfis.
  • 181 Minuto 63 (Gol por el centro): Jacme Sales de Genfis va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 7 al minut 63. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 29 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En 直輝 (Naoki) 福田 (Fukuda) va fer al minut 29 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Mirete Marchena, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 281 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Al minut 32 de partit, 直輝 (Naoki) 福田 (Fukuda) va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Florian Vaille es va quedar sol davant del porter, al minut 43. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 48 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Emil Sălăjean. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 285 Minuto 71 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Horst Griebl, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.