Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

fort pienc (309918) - Herrín de Campos (775157) » 659737108: T63/J5/VI

Liga 659737108 Información oficial sobre el partido 659737108 en Hattrick

04.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 5 / VI.159 (14477)

fort pienc Alineación oficial del equipo 'fort pienc' en el partido 3 - 0 Herrín de Campos Alineación oficial del equipo 'Herrín de Campos' en el partido
Hans Ingelskog (64') 1 - 0
Andrew Dresse (73') 2 - 0
Dezső Biró (80') 3 - 0
fort pienc Alineación oficial del equipo 'fort pienc' en el partido 3 - 0 Herrín de Campos Alineación oficial del equipo 'Herrín de Campos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
fort pienc Alineación oficial del equipo 'fort pienc' en el partido 9 - 0 Herrín de Campos Alineación oficial del equipo 'Herrín de Campos' en el partido
Está más tieso que su rival 8.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

fort pienc

Goles Goles

  • 121 Minuto 64 (Gol por el centro): Al minut 64 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Hans Ingelskog ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, pienc es posava per davant 1 a 0.
  • 133 Minuto 73 (Gol por la derecha): pienc va aconseguir el 2 - 0 quan Andrew Dresse va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Dezső Biró es va introduir dins la defensa central al minut 80, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): pienc va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 23 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Terje Goksøyr ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En Teemu Kaleva del pienc ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): pienc va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Juan Borja Naharro va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Raúl Desportell.

Herrín de Campos

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Matteo Nicolaci que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): En Yoann Dubernard va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 241 Minuto 52 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Herrín va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Yoann Dubernard va sortir per sobre el travesser.
  • 252 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Al minut 86 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Mariano Cebrián Descalzo la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Herrín havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Arià Llach de Herrín es va guanyar la targeta groga merescudament.