Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Llevant F.C. (775139) - F.C. Martinenc (1455838) » 659736002: T63/J8/VI

Liga 659736002 Información oficial sobre el partido 659736002 en Hattrick

25.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 8 / VI.139 (14457)

Llevant F.C. Alineación oficial del equipo 'Llevant F.C.' en el partido 2 - 1 F.C. Martinenc Alineación oficial del equipo 'F.C. Martinenc' en el partido
0 - 1 Roger Bas (11')
Lassaad Zgued (19') 1 - 1
Manel Saló (64') 2 - 1
Llevant F.C. Alineación oficial del equipo 'Llevant F.C.' en el partido 2 - 1 F.C. Martinenc Alineación oficial del equipo 'F.C. Martinenc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Llevant F.C. Alineación oficial del equipo 'Llevant F.C.' en el partido 3 - 0 F.C. Martinenc Alineación oficial del equipo 'F.C. Martinenc' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,8 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Llevant F.C.

Goles Goles

  • 112 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Llevant s'esgargamellaven dempeus per esperonar Lassaad Zgued que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 19 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 118 Minuto 64 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 64, el Llevant va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Manel Saló, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Aart Cremers del Llevant ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Llevant va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Aridani Nieto-Armijo va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Neithard Schurer.
  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Llevant va estar a punt de posar-se per davant al minut 38 però Aart Cremers va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 233 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Al minut 68 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Aart Cremers de Llevant va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 73 quan Manel Saló de Llevant gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): En Juan Manuel Hoces es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Aart Cremers. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Enrique Camasobras de Llevant es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Tristan Lipartiani de Llevant va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

F.C. Martinenc

Goles Goles

  • 170 Minuto 11 (Gol de falta): Martinenc va passar a dominar el partit per 0 - 1 després d'un golàs de falta de Roger Bas.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Al minut 61 de partit, Roger Bas quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.