Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sporting Club Balaidos (1594054) - Fernán Caballero C.F. (1455423) » 659733651: T63/J8/VI

Liga 659733651 Información oficial sobre el partido 659733651 en Hattrick

25.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 8 / VI.97 (14415)

Simètrics H.C. Alineación oficial del equipo 'Simètrics H.C.' en el partido 4 - 0 Fernán Caballero C.F. Alineación oficial del equipo 'Fernán Caballero C.F.' en el partido
Juliano Aguirre (24') 1 - 0
Arturo Capeccia (25') 2 - 0
Juliano Aguirre (41') 3 - 0
Karlos Pulgar (90') 4 - 0
Simètrics H.C. Alineación oficial del equipo 'Simètrics H.C.' en el partido 4 - 0 Fernán Caballero C.F. Alineación oficial del equipo 'Fernán Caballero C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Simètrics H.C. Alineación oficial del equipo 'Simètrics H.C.' en el partido 2 - 0 Fernán Caballero C.F. Alineación oficial del equipo 'Fernán Caballero C.F.' en el partido
Tiene suerte 2.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Simètrics H.C.

Goles Goles

  • 106 Minuto 24 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 24 i semblava que Simètrics desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Juliano Aguirre va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 1 gols per als locals i 0 per als visitants.
  • 130 Minuto 25 (Gol de falta): El gol de falta de Arturo Capeccia sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 25 i ampliar l'avantatge de Simètrics a 2 - 0.
  • 135 Minuto 41 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Juliano Aguirre de Simètrics va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 3 - 0.
  • 131 Minuto 90 (Gol por el centro): Al minut 90 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Karlos Pulgar, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 0 per a Simètrics.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 16 per blocar una centrada d'en Jamal Ramy Al-Dahmany va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Simètrics.
  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Juliano Aguirre va estar a punt de sentenciar el partit al minut 41, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Al minut 42, Eddie Ferncrough gairebé va marcar per a Simètrics des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): El jugador local Jonathan Payen per poc que no incrementa el marcador al minut 43. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Yoel Insurandiaga va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): En Răzvan Corneştean, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Răzvan Corneştean una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 70, però una magnífica aturada de Yoel Insurandiaga va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 75 quan Jamal Ramy Al-Dahmany de Simètrics gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Matthieu Martin va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Fernán Caballero C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 52 (Ocasión de contra de falta): Caballero va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Rafael Escardo va anar a parar a les mans del porter.
  • 237 Minuto 69 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Santiago Cascabuey va fer una magnífica centrada, però la rematada de Rubén Granell va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rafael Escardo de Caballero la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.