Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atletico Fochanca (777004) - ubeda alevin (440455) » 659733482: T63/J8/VI

Liga 659733482 Información oficial sobre el partido 659733482 en Hattrick

25.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 8 / VI.94 (14412)

pourque pourque c.f. Alineación oficial del equipo 'pourque pourque c.f.' en el partido 0 - 2 ubeda alevin Alineación oficial del equipo 'ubeda alevin' en el partido
0 - 1 Alessandro Sacconi (11')
0 - 2 Regner Fanøe (71')
pourque pourque c.f. Alineación oficial del equipo 'pourque pourque c.f.' en el partido 0 - 2 ubeda alevin Alineación oficial del equipo 'ubeda alevin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
pourque pourque c.f. Alineación oficial del equipo 'pourque pourque c.f.' en el partido 0 - 1 ubeda alevin Alineación oficial del equipo 'ubeda alevin' en el partido
Tiene un resultado normal 0.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,1 % 0,1 % 96,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pourque pourque c.f.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 2 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Don Pepe Padilla no va ser aprofitada per en Gennaro Fumarola que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 242 Minuto 4 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 4 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Daniele Quattrini, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 243 Minuto 24 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de pourque va anar a parar a la dreta de l'atac on en Don Pepe Padilla, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 55 (Ocasión de contra por la izquierda): El pourque va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 55, però en Julián Loayza va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

ubeda alevin

Goles Goles

  • 173 Minuto 11 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 11, quan Alessandro Sacconi va posar els visitants alevin per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 185 Minuto 71 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del pourque. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Regner Fanøe la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del alevin es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 2 arribava al minut 71.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 23 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Jeltse Lamsma. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Stoyan Kotev va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 21, Carlos Ibar de alevin va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.