Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.D. Getares (1418587) - Scorpion F.C. (1336898) » 659730083: T63/J13/VI

Liga 659730083 Información oficial sobre el partido 659730083 en Hattrick

29.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 13 / VI.33 (14351)

U.D. Getares Alineación oficial del equipo 'U.D. Getares' en el partido 1 - 3 Scorpion F.C. Alineación oficial del equipo 'Scorpion F.C.' en el partido
0 - 1 Martiño da Piúca (6')
0 - 2 Lucas Rousseau (14')
0 - 3 Sören Gablenz (33')
Luis Hernando Arévalo (79') 1 - 3
U.D. Getares Alineación oficial del equipo 'U.D. Getares' en el partido 1 - 3 Scorpion F.C. Alineación oficial del equipo 'Scorpion F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
U.D. Getares Alineación oficial del equipo 'U.D. Getares' en el partido 3 - 0 Scorpion F.C. Alineación oficial del equipo 'Scorpion F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 2.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D. Getares

Goles Goles

  • 101 Minuto 79 (Gol por el centro): Al minut 79, Luis Hernando Arévalo es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 3, reduint la distància pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Passaven 18 minuts quan Cătălin Ivănescu des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 202 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): En Pasquale Peila de Getares es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 37, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 202 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Yiorgos Stratigos va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 55 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 201 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Al minut 71 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Jaroslav Vysaník no s'ho podia creure.
  • 200 Minuto 78 (Ocasión de falta): L'equip local va disposar d'una falta propera a la porteria al minut 78. Els aficionats ja es fregaven les mans, però en Luis Hernando Arévalo la va tirar tan alta que va semblar un xut a pals.

Scorpion F.C.

Goles Goles

  • 119 Minuto 6 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): David Řehák va treure un córner llarg cap al segon pal que en Martiño da Piúca, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 1.
  • 181 Minuto 14 (Gol por el centro): Al minut 14, Lucas Rousseau va augmentar l'avantatge de Scorpion a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 119 Minuto 33 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Scorpion va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Sören Gablenz va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 19 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Scorpion va anar a parar a la dreta de l'atac on en Roman Minčák, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 218 Minuto 26 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Martiño da Piúca va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Sören Gablenz rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 237 Minuto 61 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Sören Gablenz estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Ivan Gichev, als 61 minuts, va fallar per ben poc.