Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sporting Koalas (311570) - Ath Pucelista (1421905) » 659727608: T63/J10/V

Liga 659727608 Información oficial sobre el partido 659727608 en Hattrick

08.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 10 / V.245 (5760)

Sporting Koalas Alineación oficial del equipo 'Sporting Koalas' en el partido 1 - 2 Desterrados C.F Alineación oficial del equipo 'Desterrados C.F' en el partido
Cedric van Basten (8') 1 - 0
1 - 1 Allan Webster (24')
1 - 2 Óscar Suárez (39')
Sporting Koalas Alineación oficial del equipo 'Sporting Koalas' en el partido 1 - 2 Desterrados C.F Alineación oficial del equipo 'Desterrados C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Sporting Koalas Alineación oficial del equipo 'Sporting Koalas' en el partido 0 - 5 Desterrados C.F Alineación oficial del equipo 'Desterrados C.F' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,0 % 0,1 % 99,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting Koalas

Goles Goles

  • 121 Minuto 8 (Gol por el centro): Al minut 8 els aficionats van embogir quan en Cedric van Basten va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Sporting.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alípio Bento Silva.

Desterrados C.F

Goles Goles

  • 163 Minuto 24 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 24 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Allan Webster.
  • 171 Minuto 39 (Gol por el centro): Desterrados agafava avantatge al minut 39 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Óscar Suárez amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Pablo Ascariz va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Desterrados va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 36, quan Pablo Ascariz va quedar-se sol davant el porter Ted Bratengeier, però aquest va poder aturar el xut.
  • 281 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Pablo Ascariz quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Ted Bratengeier, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Després de 70 minuts, Óscar Suárez va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Ted Bratengeier va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Julio Sánchez va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 241 Minuto 90 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Desterrados, l'equip va recuperar la pilota al minut 90 i va contraatacar. En Alejandro de Blas va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 12, Velasco Ezgal de Desterrados va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.