Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

astigi s.a.d. (435290) - CE Pachón-Diaz (1457902) » 659725863: T63/J8/V

Liga 659725863 Información oficial sobre el partido 659725863 en Hattrick

25.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 8 / V.214 (5727)

astigi s.a.d. Alineación oficial del equipo 'astigi s.a.d.' en el partido 0 - 3 CE Pachón-Diaz Alineación oficial del equipo 'CE Pachón-Diaz' en el partido
0 - 1 Ciprian Pojan (50')
0 - 2 Rob McGarrity (70')
0 - 3 Michael Požárek (82')
astigi s.a.d. Alineación oficial del equipo 'astigi s.a.d.' en el partido 0 - 3 CE Pachón-Diaz Alineación oficial del equipo 'CE Pachón-Diaz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
astigi s.a.d. Alineación oficial del equipo 'astigi s.a.d.' en el partido 1 - 1 CE Pachón-Diaz Alineación oficial del equipo 'CE Pachón-Diaz' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,3 % 5,5 % 74,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

astigi s.a.d.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Al minut 11, Mousalreza Eslamipour arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): astigi va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Ryszard Duchniak en un 1 contra 1 amb el porter Adrian Chirobocea, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 290 Minuto 19 (Ocasión de falta): En Shachar Mazeh va arrancar a córrer, i no el van poden parar. Semblava un Testarrossa. Però quan la gent ja s'aixecava del seient, es va entrebancar i la jugada va quedar en no res.
  • 211 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Raffaele Spigarolo va estar a punt de marcar al minut 69 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Mousalreza Eslamipour es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 512 Minuto 83 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Mousalreza Eslamipour de astigi es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 83.

CE Pachón-Diaz

Goles Goles

  • 190 Minuto 50 (Gol de falta): En Ciprian Pojan va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 0-1.
  • 182 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 70 de partit va donar a CEP-D l'avantatge per 0 - 2. Rob McGarrity en va ser l'anotador.
  • 183 Minuto 82 (Gol por la derecha): Al minut 82, CEP-D va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Michael Požárek, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del CEP-D que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Ciprian Pojan, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Ciprian Pojan que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 236 Minuto 21 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Marek Grebeň no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Carlos Sacramento Faria estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 285 Minuto 36 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del CEP-D van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Orlando Fisher, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 272 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Ciprian Pojan, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 41 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Al minut 42, un refús desafortunat de Peter-Alexander Kopfball, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Carlos Sacramento Faria no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Dénes Urbán va marcar al minut 50 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 283 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Carlos Sacramento Faria de CEP-D va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 79 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.