Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Figus (1367681) - La Reserva FC (1370296) » 659724523: T63/J9/V

Liga 659724523 Información oficial sobre el partido 659724523 en Hattrick

01.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 9 / V.190 (5703)

Los Figus Alineación oficial del equipo 'Los Figus' en el partido 3 - 1 La Reserva FC Alineación oficial del equipo 'La Reserva FC' en el partido
Fabien Sels (23') 1 - 0
Fabien Sels (58') 2 - 0
2 - 1 Andrei Soreaţă (88')
Marc Bernard (90') 3 - 1
Los Figus Alineación oficial del equipo 'Los Figus' en el partido 3 - 1 La Reserva FC Alineación oficial del equipo 'La Reserva FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Figus Alineación oficial del equipo 'Los Figus' en el partido 0 - 2 La Reserva FC Alineación oficial del equipo 'La Reserva FC' en el partido
Tiene bastante suerte 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Figus

Goles Goles

  • 121 Minuto 23 (Gol por el centro): Al minut 23 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Fabien Sels ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Figus es posava per davant 1 a 0.
  • 137 Minuto 58 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Rich Norman la va convertir en gol amb un remat de cap en Fabien Sels tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 58 el marcador es va actualitzar: 2 - 0.
  • 143 Minuto 90 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Figus eren letals, i Marc Bernard va aprofitar-ne un per aconseguir el 3 - 1 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 31 (Ocasión de contra por la izquierda): El Figus va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 31, però en Donald Andersson va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 38 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Armando José Seabra, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Figus va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Jiří Krch, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 232 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): En Dan Dragomir, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

La Reserva FC

Goles Goles

  • 151 Minuto 88 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 88, el jugador visitant Andrei Soreaţă va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 8 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Reserva va ser a punt de marcar al minut 8, quan el seu jugador Laurin Owstien va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 261 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Reserva va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Dylan Guichard es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 261 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Dylan Guichard al minut 37 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 285 Minuto 43 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Reserva la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 251 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Juanjo Cubides va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter César Egoabil no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 253 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Justus Duflon quasi redueix la diferència al marcador al minut 86, però una gran estirada d'en César Egoabil va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 261 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Laurin Owstien quasi aconsegueix empatar per Reserva al minut 89, però César Egoabil va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.