Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sant Jose d'Uruguai (489150) - Slidebone FC (1594288) » 659724203: T63/J13/V

Liga 659724203 Información oficial sobre el partido 659724203 en Hattrick

29.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 13 / V.184 (5697)

perros lunaticos Alineación oficial del equipo 'perros lunaticos' en el partido 2 - 1 Ludo en malmö Alineación oficial del equipo 'Ludo en malmö' en el partido
Carlos Larrea (62') 1 - 0
Horacio do Confurco (71') 2 - 0
2 - 1 Patrizio Burti (87')
perros lunaticos Alineación oficial del equipo 'perros lunaticos' en el partido 2 - 1 Ludo en malmö Alineación oficial del equipo 'Ludo en malmö' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
perros lunaticos Alineación oficial del equipo 'perros lunaticos' en el partido 5 - 0 Ludo en malmö Alineación oficial del equipo 'Ludo en malmö' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

perros lunaticos

Goles Goles

  • 121 Minuto 62 (Gol por el centro): lunaticos va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 62 Carlos Larrea va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 71 (Gol por la derecha): Horacio do Confurco va incrementar l'avantatge de lunaticos amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): lunaticos va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 33 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Edu Antonell ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 207 Minuto 34 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): lunaticos va ser a punt de marcar al minut 34, quan el seu jugador Francesco Polledri va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 208 Minuto 79 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): José Sáez de lunaticos va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Edu Antonell que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Al minut 82, José Sáez gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ivan Kavetskiy va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de lunaticos va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Pau Papell, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 232 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Passaven 90 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en José Sáez va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pau Papell de lunaticos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Ludo en malmö

Goles Goles

  • 151 Minuto 87 (Gol por el centro): Un mica després, Patrizio Burti de malmö va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 26 (Ocasión de falta): Vladimír Čemus va xutar magistralment una falta al minut 26 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 286 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 35 minuts, el malmö va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 87, Rafael Velar de malmö va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.