Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

NAYDELYS (799246) - Rayo La Barca (120908) » 659723666: T63/J5/V

Liga 659723666 Información oficial sobre el partido 659723666 en Hattrick

04.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 5 / V.175 (5688)

CA Soppressata 17 Alineación oficial del equipo 'CA Soppressata 17' en el partido 3 - 1 Rayo La Barca Alineación oficial del equipo 'Rayo La Barca' en el partido
0 - 1 Max Breinbauer (7')
Jonathan Corral (10') 1 - 1
Guillermo Moreira (12') 2 - 1
Stoyan Alexiev (63') 3 - 1
CA Soppressata 17 Alineación oficial del equipo 'CA Soppressata 17' en el partido 3 - 1 Rayo La Barca Alineación oficial del equipo 'Rayo La Barca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CA Soppressata 17 Alineación oficial del equipo 'CA Soppressata 17' en el partido 3 - 0 Rayo La Barca Alineación oficial del equipo 'Rayo La Barca' en el partido
Tiene un resultado normal 2.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CA Soppressata 17

Goles Goles

  • 112 Minuto 10 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Jonathan Corral va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 10.
  • 121 Minuto 12 (Gol por el centro): Al minut 12 els aficionats van embogir quan en Guillermo Moreira va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Soppressata.
  • 132 Minuto 63 (Gol por la izquierda): En Stoyan Alexiev de Soppressata va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): En Dušan Gažo va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Soppressata se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Dušan Gažo. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Smbat Baroyan al minut 68 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Mariano Canteli va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 79 quan Mariano Canteli de Soppressata gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81, Mariano Canteli gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Smbat Baroyan va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mariano Canteli de Soppressata la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Rayo La Barca

Goles Goles

  • 140 Minuto 7 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Barca va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Max Breinbauer aconseguint el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 62 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Gaspare Flamini va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Enrique Alicante rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 215 Minuto 71 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Rubén Gudiel va intentar anar-se'n per velocitat al minut 71 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 216 Minuto 80 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Gaspare Flamini va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Antonio Noseda Pedraglio, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 237 Minuto 89 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Noa Ditlevsen va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Enrique Alicante va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.