Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bizcaya Athletic Club (487087) - Moby_Dick (1456633) » 659723516: T63/J9/V

Liga 659723516 Información oficial sobre el partido 659723516 en Hattrick

01.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 9 / V.172 (5685)

Bizcaya Athletic Club Alineación oficial del equipo 'Bizcaya Athletic Club' en el partido 2 - 1 Moby_Dick Alineación oficial del equipo 'Moby_Dick' en el partido
0 - 1 Carlos Alem (48')
Paken Ordeñanalekue (52') 1 - 1
Amets Etxemendibehere (66') 2 - 1
Bizcaya Athletic Club Alineación oficial del equipo 'Bizcaya Athletic Club' en el partido 2 - 1 Moby_Dick Alineación oficial del equipo 'Moby_Dick' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Bizcaya Athletic Club Alineación oficial del equipo 'Bizcaya Athletic Club' en el partido 4 - 1 Moby_Dick Alineación oficial del equipo 'Moby_Dick' en el partido
Tiene mala suerte 3.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,1 % 0,1 % 3,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bizcaya Athletic Club

Goles Goles

  • 111 Minuto 52 (Gol por el centro): Passat el minut 52 de joc, Paken Ordeñanalekue facilitava les coses al Athletic amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 122 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Athletic contenien la respiració mentre en Amets Etxemendibehere s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): En Enrique Pombo va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Athletic se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Al minut 31 es va veure una gran oportunitat per a Athletic per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Raúl Cabezón, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 220 Minuto 47 (Ocasión de falta): Amb 47 minuts disputats, Garikoitz Zumarraga gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Eduardo José Teixeira va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 222 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Athletic va estar a punt de posar-se per davant al minut 64 però Paken Ordeñanalekue va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Moby_Dick

Goles Goles

  • 173 Minuto 48 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 48, quan Carlos Alem va posar els visitants Moby_Dick per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 6 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Moby_Dick va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Vladimiro Avilés, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 273 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 21, quan en Albert Mollà va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 240 Minuto 65 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Moby_Dick sortien al contraatac. La falta llançada per Steven van Veluwen va sortir força alta sense massa perill.