Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atco. Mentalista (121185) - Real_Eldense (1593815) » 659722637: T63/J13/V

Liga 659722637 Información oficial sobre el partido 659722637 en Hattrick

29.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 13 / V.156 (5669)

Atco. Mentalista Alineación oficial del equipo 'Atco. Mentalista' en el partido 3 - 0 Atlético de Zarava Alineación oficial del equipo 'Atlético de Zarava' en el partido
Radoje Lučić (6') 1 - 0
2 - 0 Laurent Boudreau (26')
Daniel Chica (38') 3 - 0
Atco. Mentalista Alineación oficial del equipo 'Atco. Mentalista' en el partido 3 - 0 Atlético de Zarava Alineación oficial del equipo 'Atlético de Zarava' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atco. Mentalista Alineación oficial del equipo 'Atco. Mentalista' en el partido 1 - 2 Atlético de Zarava Alineación oficial del equipo 'Atlético de Zarava' en el partido
Tiene suerte 1.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,3 % 21,6 % 52,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atco. Mentalista

Goles Goles

  • 142 Minuto 6 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Radoje Lučić de Mentalista va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 38 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Mentalista va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Daniel Chica des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 34 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 34 minuts de joc, Carles Prades semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.
  • 231 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Zachery Maynard va estar a punt de sentenciar el partit al minut 48, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): El jugador local Zvonko Santini per poc que no incrementa el marcador al minut 65. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Jordi Tubau va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Carles Prades de Mentalista es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Vicente Aparacio de Mentalista la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Atlético de Zarava

Goles Goles

  • 125 Minuto 26 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Una maldestra jugada de Laurent Boudreau va finalitzar amb un gol en pròpia porta al minut 26. 2-0.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Roberto Giannatempo, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 5 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 251 Minuto 31 (Ocasión por el centro): En Ferdinand Edenstad va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Víctor De Cervantes.
  • 252 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Al minut 72 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Laurent Boudreau la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Atlético havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37, Ain Must de Atlético va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ferdinand Edenstad.