Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los lamecanoas (485598) - fresku F.C (1430726) » 659721671: T63/J10/V

Liga 659721671 Información oficial sobre el partido 659721671 en Hattrick

08.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 10 / V.139 (5652)

los lamecanoas Alineación oficial del equipo 'los lamecanoas' en el partido 1 - 2 fresku F.C Alineación oficial del equipo 'fresku F.C' en el partido
0 - 1 Lluís Borrull (15')
0 - 2 Gonzalo Torres (68')
Saúl Navarro Pérez (83') 1 - 2
los lamecanoas Alineación oficial del equipo 'los lamecanoas' en el partido 1 - 2 fresku F.C Alineación oficial del equipo 'fresku F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
los lamecanoas Alineación oficial del equipo 'los lamecanoas' en el partido 2 - 2 fresku F.C Alineación oficial del equipo 'fresku F.C' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
36,1 % 35,2 % 28,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los lamecanoas

Goles Goles

  • 101 Minuto 83 (Gol por el centro): El lamecanoas no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Saúl Navarro Pérez es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): En Virgilio Casile del lamecanoas ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): lamecanoas va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Khaled Abed va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Aleksi Vahtera.
  • 212 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Khaled Abed va estar a punt d'empatar per a lamecanoas quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Aleksi Vahtera va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 212 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Al minut 30, Khaled Abed va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 212 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): En Khaled Abed va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 31, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 218 Minuto 80 (Ocasión evento especial córner peinado): Virgilio Casile quasi marca en una jugada assajada de córner que Bruce Bullon havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 212 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Stefaan Dehan va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

fresku F.C

Goles Goles

  • 115 Minuto 15 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 15 minuts, Lluís Borrull va superar per velocitat Salvatore Spotti per posar el 0 - 1 al marcador.
  • 118 Minuto 68 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 68, el fresku va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Gonzalo Torres, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 7 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Timur Indyukov al minut 7 semblava entrar, però Daniel García va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 283 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Oliver Kleespies de fresku va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 47 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76 de partit, Gonzalo Torres va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.