Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Alforins CF (315421) - Dream Pin (310822) » 659721133: T63/J1/V

Liga 659721133 Información oficial sobre el partido 659721133 en Hattrick

06.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 1 / V.130 (5643)

TrapagaFC Alineación oficial del equipo 'TrapagaFC' en el partido 0 - 2 Dream Pin Alineación oficial del equipo 'Dream Pin' en el partido
0 - 1 Enrique Bustos (58')
0 - 2 Rodrigo Manias (69')
TrapagaFC Alineación oficial del equipo 'TrapagaFC' en el partido 0 - 2 Dream Pin Alineación oficial del equipo 'Dream Pin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
TrapagaFC Alineación oficial del equipo 'TrapagaFC' en el partido 1 - 2 Dream Pin Alineación oficial del equipo 'Dream Pin' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,6 % 1,1 % 86,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TrapagaFC

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 12 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de TrapagaFC, l'equip va recuperar la pilota al minut 12 i va contraatacar. En Jerome Pontius va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): En Domicián Gyüre del TrapagaFC ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 216 Minuto 24 (Ocasión evento especial rápido + pase): Valerică Mărgulescu va marxar per velocitat al minut 24 i va fer una passada de la mort a Domicián Gyüre, però aquest va fallar.
  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de TrapagaFC va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Julian Neubronn, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 75 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 75 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Bernard Žeravica, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 240 Minuto 79 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el TrapagaFC sortien al contraatac. La falta llançada per Jerome Pontius va sortir força alta sense massa perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 81, Jorge Cascajares de TrapagaFC va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Dream Pin

Goles Goles

  • 171 Minuto 58 (Gol por el centro): En Enrique Bustos donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 58 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 181 Minuto 69 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Rodrigo Manias de Dream l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 69 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Dream va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 11, quan Rodrigo Manias va quedar-se sol davant el porter Giovanni D'Antimi, però aquest va poder aturar el xut.
  • 225 Minuto 33 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Melchior Henchoz va demostrar el perquè era un jugador tan imprevisible. Va voler rebutjar un centre i una mica més i l'envia a gol…però a la seva pròpia porteria.
  • 271 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Manuel Pérez Pérez que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Melchior Henchoz va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 37, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Giovanni D'Antimi va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 281 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Enzo Quesada quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Giovanni D'Antimi, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Lorenzo Areda després de 78 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Giovanni D'Antimi va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Enzo Quesada de Dream es va emportar una amonestació al minut 55 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Melchior Henchoz de Dream va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.