Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mister Grumpy (1419110) - dieguineta (989026) » 659719743: T63/J4/V

Liga 659719743 Información oficial sobre el partido 659719743 en Hattrick

27.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 4 / V.105 (5618)

Mister Grumpy Alineación oficial del equipo 'Mister Grumpy' en el partido 4 - 0 Esteagua de Mineral Alineación oficial del equipo 'Esteagua de Mineral' en el partido
Waldemar Danelski (13') 1 - 0
Evaristo Faez (17') 2 - 0
Mauricio Solís Martagón (33') 3 - 0
Mauro Manzanedo (68') 4 - 0
Mister Grumpy Alineación oficial del equipo 'Mister Grumpy' en el partido 4 - 0 Esteagua de Mineral Alineación oficial del equipo 'Esteagua de Mineral' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Mister Grumpy Alineación oficial del equipo 'Mister Grumpy' en el partido 4 - 1 Esteagua de Mineral Alineación oficial del equipo 'Esteagua de Mineral' en el partido
Tiene un resultado normal 3.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,0 % 0,2 % 5,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mister Grumpy

Goles Goles

  • 121 Minuto 13 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Waldemar Danelski, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Grumpy se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 13.
  • 131 Minuto 17 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Grumpy va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Evaristo Faez progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 132 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Grumpy va augmentar la diferència quan Mauricio Solís Martagón no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 185 Minuto 68 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Grumpy van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Mauro Manzanedo va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 4 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 47 (Ocasión evento especial extremo + rematador): José Vasconcelos estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Mauro Manzanedo, als 47 minuts, va fallar per ben poc.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Al minut 69, Roman Machała gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Marco Antonio Zamarromalo va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Marco Antonio Zamarromalo al minut 79 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Roman Machała va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Patrizio Morroto de Grumpy es va emportar una amonestació al minut 66 per provocar un rival.

Esteagua de Mineral

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 6 (Ocasión de penalti): Al minut 6, Hugo Pagniez de Esteagua va desaprofitar un penal per posar el seu equip per davant al marcador.
  • 253 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Hugo Pagniez quasi redueix la diferència al marcador al minut 60, però una gran estirada d'en Francisco Potestad va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 251 Minuto 64 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 64, quan un error defensiu va deixar Marcel Almenar completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 251 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Agustín Almela va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Francisco Potestad no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Mario Scardovi de Esteagua es va guanyar la targeta groga merescudament.