Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

pollosos fc. (1581698) - Sporting Heracles (775120) » 659716503: T63/J6/V

Liga 659716503 Información oficial sobre el partido 659716503 en Hattrick

11.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 6 / V.47 (5560)

pollosos fc. Alineación oficial del equipo 'pollosos fc.' en el partido 2 - 3 Sporting Heracles Alineación oficial del equipo 'Sporting Heracles' en el partido
Oriol Padró (29') 1 - 0
1 - 1 Marcial Plana (37')
1 - 2 Severo Robledo (41')
1 - 3 David Arnuero (56')
Silvano Gontade (63') 2 - 3
pollosos fc. Alineación oficial del equipo 'pollosos fc.' en el partido 2 - 3 Sporting Heracles Alineación oficial del equipo 'Sporting Heracles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
pollosos fc. Alineación oficial del equipo 'pollosos fc.' en el partido 1 - 3 Sporting Heracles Alineación oficial del equipo 'Sporting Heracles' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,0 % 1,2 % 85,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pollosos fc.

Goles Goles

  • 120 Minuto 29 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Oriol Padró al minut 29, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al pollosos i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 102 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Silvano Gontade de pollosos va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Uffe Wessel del pollosos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 290 Minuto 2 (Ocasión de falta): En Silvano Gontade s'introduí entre dos defensors, que van quedar fora d'opcions de robar la pilota en unes dècimes de segon. Però després no va ser capaç de materialitzar el gol.

Sporting Heracles

Goles Goles

  • 163 Minuto 37 (Gol por la derecha): Al minut 37 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Marcial Plana que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 172 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Sporting va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 41. Severo Robledo va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 139 Minuto 56 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de David Arnuero van servir per superar a l'últim defensor, en Branko Andrović. Tot va acabar amb el 1 - 3 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de Sporting cantant "David Arnuero selecció!"

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 28 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Lisard Llebrés estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Pep Sadurní, als 28 minuts, va fallar per ben poc.
  • 261 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Sporting va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Marcial Plana es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 285 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Sporting van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Marcial Plana, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.