Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Remeirás CF (1590733) - La Font F.C. (1335502) » 659716401: T63/J8/V

Liga 659716401 Información oficial sobre el partido 659716401 en Hattrick

25.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 8 / V.45 (5558)

PDG Domingo 1 Alineación oficial del equipo 'PDG Domingo 1' en el partido 2 - 2 La Font F.C. Alineación oficial del equipo 'La Font F.C.' en el partido
0 - 1 Abdel Da'na (5')
0 - 2 Julio de la Villa (28')
Gian Luigi Sanmartin (32') 1 - 2
Gian Luigi Sanmartin (36') 2 - 2
PDG Domingo 1 Alineación oficial del equipo 'PDG Domingo 1' en el partido 2 - 2 La Font F.C. Alineación oficial del equipo 'La Font F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
PDG Domingo 1 Alineación oficial del equipo 'PDG Domingo 1' en el partido 5 - 1 La Font F.C. Alineación oficial del equipo 'La Font F.C.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,3 % 0,1 % 3,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PDG Domingo 1

Goles Goles

  • 101 Minuto 32 (Gol por el centro): El Domingo no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Gian Luigi Sanmartin es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.
  • 112 Minuto 36 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Gian Luigi Sanmartin va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 36.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Al minut 9, Bonaventure Amondji va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 221 Minuto 51 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Bonaventure Amondji va estar a punt d'avançar els locals al minut 51 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 70 (Ocasión por el centro): En Daniel Gavrău del Domingo ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Domingo va estar a punt de posar-se per davant al minut 75 però Paolo Rossoni va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Domingo va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 76 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Tudor-Daniel Andrei ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Tudor-Daniel Andrei! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

La Font F.C.

Goles Goles

  • 116 Minuto 5 (Gol evento especial rápido + pase): Pedro Jiménez Eneas va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Abdel Da'na, que no va fallar i va marcar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 28 (Gol por el centro): Julio de la Villa de Font va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 28. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Abdel Da'na es va quedar sol davant del porter, al minut 34. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 273 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): En Velasco Mercadal va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Font va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 38, quan Abdel Da'na va quedar-se sol davant el porter Florin Pascal, però aquest va poder aturar el xut.
  • 235 Minuto 74 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Abdel Da'na, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.