Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lucasperruno Team (485770) - Recataplinos de Faro F. C. (124920) » 659715209: T63/J4/V

Liga 659715209 Información oficial sobre el partido 659715209 en Hattrick

27.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 4 / V.24 (5537)

Lucasperruno Team Alineación oficial del equipo 'Lucasperruno Team' en el partido 3 - 2 Recataplinos de Faro F. C. Alineación oficial del equipo 'Recataplinos de Faro F. C.' en el partido
1 - 0 Tobias Stork (34')
Víctor Galván (37') 2 - 0
2 - 1 Kelpo Väisänen (78')
2 - 2 Kristian Nötzold (79')
Yair Hayun (80') 3 - 2
Lucasperruno Team Alineación oficial del equipo 'Lucasperruno Team' en el partido 3 - 2 Recataplinos de Faro F. C. Alineación oficial del equipo 'Recataplinos de Faro F. C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Lucasperruno Team Alineación oficial del equipo 'Lucasperruno Team' en el partido 0 - 1 Recataplinos de Faro F. C. Alineación oficial del equipo 'Recataplinos de Faro F. C.' en el partido
Tiene bastante suerte 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lucasperruno Team

Goles Goles

  • 141 Minuto 37 (Gol de contra por el centro): El Lucasperruno era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Víctor Galván va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 185 Minuto 80 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Lucasperruno van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Yair Hayun va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Lucasperruno va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Agostino Urbina Arce, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 22, Ivan Oblomov de Lucasperruno va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Recataplinos de Faro F. C.

Goles Goles

  • 125 Minuto 34 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): El 1 - 0 el va marcar Tobias Stork a la seva pròpia porteria, després de rebutjar la pilota tan malament que va fer un misto i va superar el porter amb una vaselina. Aquest home és capaç del millor i del pitjor!
  • 153 Minuto 78 (Gol por la derecha): Recataplinos van aconseguir el 2 - 1 que retallava diferències al minut 78 quan Kelpo Väisänen sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.
  • 163 Minuto 79 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 2 al minut 79 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Kristian Nötzold marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): En Julius Vonsild va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 253 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 62 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Gonzalo Mayans amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 263 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Gonzalo Mayans va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.