Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Snow_Kids (797629) - xeroki's (801222) » 659715117: T63/J9/V

Liga 659715117 Información oficial sobre el partido 659715117 en Hattrick

01.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 9 / V.22 (5535)

Snow_Kids Alineación oficial del equipo 'Snow_Kids' en el partido 2 - 0 xeroki's Alineación oficial del equipo 'xeroki's' en el partido
Andrzej Suchta (81') 1 - 0
Jim Riley (89') 2 - 0
Snow_Kids Alineación oficial del equipo 'Snow_Kids' en el partido 2 - 0 xeroki's Alineación oficial del equipo 'xeroki's' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Snow_Kids Alineación oficial del equipo 'Snow_Kids' en el partido 1 - 1 xeroki's Alineación oficial del equipo 'xeroki's' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,1 % 2,3 % 81,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Snow_Kids

Goles Goles

  • 121 Minuto 81 (Gol por el centro): Al minut 81 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Andrzej Suchta ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Snow_Kids es posava per davant 1 a 0.
  • 118 Minuto 89 (Gol evento especial córner peinado): En Fahrettin Razi Sada entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Snow_Kids, un peu providencial d'en Jim Riley va situar el 2-0 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Al minut 25, Omar Mazali arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): En Manolo Romero va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 241 Minuto 60 (Ocasión de contra por el centro): En Fahrettin Razi Sada va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 221 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Jim Riley! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): En Manolo Romero es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

xeroki's

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Tassadaq Ajmal va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de 余 (Yu) 祖风 (Zufeng), però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): En Tassadaq Ajmal va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Adnane Abakil de xerokis, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 35, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Souha Omari va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 59, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però 余 (Yu) 祖风 (Zufeng) va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Adnane Abakil de xerokis va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.