Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Zamoranos F.C. (800749) - Hernán Cortés CF (307974) » 659715072: T63/J12/V

Liga 659715072 Información oficial sobre el partido 659715072 en Hattrick

22.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 12 / V.21 (5534)

Zamoranos F.C. Alineación oficial del equipo 'Zamoranos F.C.' en el partido 2 - 1 Hernán Cortés CF Alineación oficial del equipo 'Hernán Cortés CF' en el partido
Ángel Manuel Moure (7') 1 - 0
Diego Hilera (80') 2 - 0
2 - 1 Kostis Froudarakis (83')
Zamoranos F.C. Alineación oficial del equipo 'Zamoranos F.C.' en el partido 2 - 1 Hernán Cortés CF Alineación oficial del equipo 'Hernán Cortés CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Zamoranos F.C. Alineación oficial del equipo 'Zamoranos F.C.' en el partido 2 - 2 Hernán Cortés CF Alineación oficial del equipo 'Hernán Cortés CF' en el partido
Tiene un resultado normal 2.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
46,1 % 26,9 % 27,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zamoranos F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 7 (Gol por la derecha): Zamoranos s'avançava al marcador al minut 7, després d'un rebot que va caçar en Ángel Manuel Moure per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): En Diego Hilera de Zamoranos va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 49 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Eloi Búa va marxar de Felipe Oviedo en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Zamoranos van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 70 (Tarjeta roja directa): Al minut 70 en Ángel Manuel Moure va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Hernán Cortés CF

Goles Goles

  • 152 Minuto 83 (Gol por la izquierda): En Kostis Froudarakis va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Hernán va estar a punt d'empatar al 9 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de José Antonio Hernández que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 261 Minuto 24 (Ocasión por el centro): En Jorge Roca al minut 24 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 262 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Al minut 29 José Antonio Hernández va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Federico Ilurieta va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 263 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Hernán Argenté sol davant la porteria al minut 39, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 261 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 66 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir José Antonio Hernández va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 263 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): El Hernán creava perill des de la dreta al minut 79, però en Federico Ilurieta, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Kostis Froudarakis desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 262 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Al minut 90 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Kostis Froudarakis va fer una jugada per la banda esquerra, però Federico Ilurieta va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 28 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Aureliano Segundo Cañones després que el jugador de Hernán li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.