Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ALLOZA C.F. (1584109) - AD Pétrola (1433709) » 659714737: T63/J12/V

Liga 659714737 Información oficial sobre el partido 659714737 en Hattrick

22.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 12 / V.15 (5528)

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

ALLOZA C.F. Alineación oficial del equipo 'ALLOZA C.F.' en el partido 5 - 1 labradores del yukon Alineación oficial del equipo 'labradores del yukon' en el partido
Tanel Tsirel (27') 1 - 0
Stefan Niklasson (33') 2 - 0
Ramón Serrano (43') 3 - 0
Alojzije Kurić (71') 4 - 0
Stefan Niklasson (77') 5 - 0
5 - 1 Paulo Narváez (85')
ALLOZA C.F. Alineación oficial del equipo 'ALLOZA C.F.' en el partido 5 - 1 labradores del yukon Alineación oficial del equipo 'labradores del yukon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ALLOZA C.F. Alineación oficial del equipo 'ALLOZA C.F.' en el partido 2 - 0 labradores del yukon Alineación oficial del equipo 'labradores del yukon' en el partido
Tiene bastante suerte 2.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ALLOZA C.F.

Goles Goles

 • 121 Minuto 27 (Gol por el centro): Al minut 27 els aficionats van embogir quan en Tanel Tsirel va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de ALLOZA.
 • 133 Minuto 33 (Gol por la derecha): Amb 33 minuts jugats, en Stefan Niklasson va augmentar l'avantatge de ALLOZA a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
 • 131 Minuto 43 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de ALLOZA pel centre va donar un gran resultat: el gol de Ramón Serrano va posar el 3 - 0 al marcador.
 • 132 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Al minut 71, ALLOZA va aconseguir el 4 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Alojzije Kurić, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
 • 132 Minuto 77 (Gol por la izquierda): En Stefan Niklasson de ALLOZA va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

 • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Peter Christensen va estar a punt d'avançar els locals al minut 3 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
 • 218 Minuto 26 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip ALLOZA Köbi Rotz quasi marca al minut 26 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Immu Silver l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
 • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Danko Lipovac va estar a punt de sentenciar el partit al minut 32, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
 • 232 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Passaven 41 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Peter Christensen va rematar alt.
 • 231 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Immu Silver una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 66, però una magnífica aturada de Víctor Jiménez Umbral va mantenir l'equip visitant dins del partit.
 • 236 Minuto 68 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Cibrán Spínola haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a ALLOZA al minut 68.

labradores del yukon

Goles Goles

 • 138 Minuto 85 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Rafael Monsalve va anar directament als peus de Paulo Narváez que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

 • 253 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Carlos Estremera quasi redueix la diferència al marcador al minut 36, però una gran estirada d'en Vicente Mir va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
 • 251 Minuto 88 (Ocasión por el centro): En Jorge Ubidea va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Vicente Mir.

Tarjetas Tarjetas

 • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Carlos Estremera de labradores va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
 • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ulises Landín de labradores es va guanyar la targeta groga merescudament.
 • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jorge Ubidea de labradores la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
 • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Gustavo Cachola es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.