Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Helados suzdwik (1430634) - pioto fc (308845) » 659713780: T63/J11/IV

Liga 659713780 Información oficial sobre el partido 659713780 en Hattrick

15.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 11 / IV.62 (3485)

Ashaman F.C. Alineación oficial del equipo 'Ashaman F.C.' en el partido 0 - 0 HC Blue&White Alineación oficial del equipo 'HC Blue&White' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ashaman F.C. Alineación oficial del equipo 'Ashaman F.C.' en el partido 2 - 0 HC Blue&White Alineación oficial del equipo 'HC Blue&White' en el partido
Tiene mala suerte 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ashaman F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Al minut 26 es va veure una gran oportunitat per a Ashaman per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per José Bochini, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 27 per blocar una centrada d'en Riccardo Sadocco va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Ashaman.
  • 216 Minuto 33 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 33 en Doru Dobrinescu ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en 冯 (Feng) 成豪 (Chenghao) el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Al minut 37, 壮馬 (Soma) 市川 (Ichikawa) arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): En Rościgniew Puskarczyk va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en 冯 (Feng) 成豪 (Chenghao) va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Ashaman va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 57 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop José Bochini ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Ashaman va estar a punt de posar-se per davant al minut 58 però 壮馬 (Soma) 市川 (Ichikawa) va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Ashaman per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 68, quan Cayetano Ccorihuamán va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Ashaman va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Riccardo Sadocco en un 1 contra 1 amb el porter Omar Figueroa, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Doru Dobrinescu.

HC Blue&White

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Blue&White va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Temel Estelik, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 48 (Ocasión de contra por la izquierda): Blue&White van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 48, però Jasper Rader va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 69 (Ocasión de contra por el centro): En Esteban Sánchez Valera va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.