Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Conjunto Vacío (486120) - pioto fc (308845) » 659713764: T63/J7/IV

Liga 659713764 Información oficial sobre el partido 659713764 en Hattrick

18.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 7 / IV.62 (3485)

Conjunto Vacío Alineación oficial del equipo 'Conjunto Vacío' en el partido 3 - 1 HC Blue&White Alineación oficial del equipo 'HC Blue&White' en el partido
Antoni Espasa (4') 1 - 0
Antoni Espasa (5') 2 - 0
2 - 1 Adrian Turtureanu (81')
Antoni Espasa (83') 3 - 1
Conjunto Vacío Alineación oficial del equipo 'Conjunto Vacío' en el partido 3 - 1 HC Blue&White Alineación oficial del equipo 'HC Blue&White' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Conjunto Vacío Alineación oficial del equipo 'Conjunto Vacío' en el partido 5 - 0 HC Blue&White Alineación oficial del equipo 'HC Blue&White' en el partido
Tiene mala suerte 5.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Conjunto Vacío

Goles Goles

  • 122 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Al minut 4 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a La Roja va ser Antoni Espasa.
  • 131 Minuto 5 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Antoni Espasa es va introduir dins la defensa central al minut 5, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de La Roja a 3 - 1. Antoni Espasa va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Óscar Hervoso va estar a punt d'avançar els locals al minut 3 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 231 Minuto 18 (Ocasión por el centro): En Juan Luis Varela, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Al minut 37 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Sebastián Romero de La Roja va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 230 Minuto 51 (Ocasión de falta): En Sebastián Romero es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 207 Minuto 72 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): La Roja va ser a punt de marcar al minut 72, quan el seu jugador Jesús Cairada va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Federico Manso va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Jesús Cairada una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 87, però una magnífica aturada de Omar Figueroa va mantenir l'equip visitant dins del partit.

HC Blue&White

Goles Goles

  • 116 Minuto 81 (Gol evento especial rápido + pase): Fernando Cirelluelo va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Adrian Turtureanu, que no va fallar i va marcar el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Temel Estelik de Blue&White va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jasper Rader de Blue&White amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.