Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Camarero Soto (493287) - Uñazo Parriba F. C. (1599382) » 659713643: T63/J5/IV

Liga 659713643 Información oficial sobre el partido 659713643 en Hattrick

04.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 5 / IV.60 (3483)

Camarero Soto Alineación oficial del equipo 'Camarero Soto' en el partido 1 - 2 Rayo de Entrevías Alineación oficial del equipo 'Rayo de Entrevías' en el partido
0 - 1 Guram Otarishvili (40')
0 - 2 Vlado Ružička (42')
Sid Odell (44') 1 - 2
Camarero Soto Alineación oficial del equipo 'Camarero Soto' en el partido 1 - 2 Rayo de Entrevías Alineación oficial del equipo 'Rayo de Entrevías' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Camarero Soto Alineación oficial del equipo 'Camarero Soto' en el partido 3 - 0 Rayo de Entrevías Alineación oficial del equipo 'Rayo de Entrevías' en el partido
Tiene mala suerte 2.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Camarero Soto

Goles Goles

  • 104 Minuto 44 (Gol de penalti): El públic de Camarero va aplaudir l'àrbitre quan, al minut 44, va xiular un penal pels locals. Sid Odell no va desaprofitar l'ocasió de reduir distàncies: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Al minut 27, Răzvan Toma arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 201 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Honorato Varas no va entrar per centímetres.
  • 212 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): En Xavier Morelló va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 44, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 212 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Camarero Răzvan Toma quasi va assolir l'empat al minut 70 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 213 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): El Camarero va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Joan Àngel Montanyès la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 213 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Răzvan Toma de Camarero va intentar batre la porteria rival al minut 89 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Rayo de Entrevías

Goles Goles

  • 185 Minuto 40 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Camarero. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Guram Otarishvili la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Entrevias es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 40.
  • 119 Minuto 42 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Entrevias va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Vlado Ružička va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 63 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Entrevias va ser a punt de marcar al minut 63, quan el seu jugador Pavlos Mporovilos va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.