Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Esede Compostela (315612) - Rangers CF (797513) » 659713468: T63/J3/IV

Liga 659713468 Información oficial sobre el partido 659713468 en Hattrick

20.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 3 / IV.57 (3480)

Esede Compostela Alineación oficial del equipo 'Esede Compostela' en el partido 2 - 0 Rangers CF Alineación oficial del equipo 'Rangers CF' en el partido
Jean-Jacques Schaul (18') 1 - 0
Elixio Condíns (25') 2 - 0
Esede Compostela Alineación oficial del equipo 'Esede Compostela' en el partido 2 - 0 Rangers CF Alineación oficial del equipo 'Rangers CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Esede Compostela Alineación oficial del equipo 'Esede Compostela' en el partido 2 - 0 Rangers CF Alineación oficial del equipo 'Rangers CF' en el partido
Tiene un resultado normal 2.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,3 % 0,1 % 3,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Esede Compostela

Goles Goles

  • 123 Minuto 18 (Gol por la derecha): Compostela s'avançava al marcador al minut 18, després d'un rebot que va caçar en Jean-Jacques Schaul per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 25 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Elixio Condíns va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al minut 31, Jean-Jacques Schaul gairebé va marcar per a Compostela des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 239 Minuto 70 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Jérémy Lavaud va ridiculitzar a en Paco Elizagaray amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 73 quan Ato Antxizahar de Compostela gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): En Marcos Vela, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Antonio Echevarrieta al minut 86 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Marcos Vela va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Wade Manku va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Guido Sage.
  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Marcos Vela de Compostela va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Kass Monfort de Compostela es va emportar una amonestació al minut 34 per provocar un rival.

Rangers CF

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): En Albar Lekuona va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 218 Minuto 80 (Ocasión evento especial córner peinado): Valdemar Romeiras hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Paco Elizagaray havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.