Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Cansaliebres (776890) - Rangers CF (797513) » 659713465: T63/J2/IV

Liga 659713465 Información oficial sobre el partido 659713465 en Hattrick

13.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 2 / IV.57 (3480)

Los Cansaliebres Alineación oficial del equipo 'Los Cansaliebres' en el partido 2 - 0 Rangers CF Alineación oficial del equipo 'Rangers CF' en el partido
Diego Fáix (16') 1 - 0
Benet Bagudanch (20') 2 - 0
Los Cansaliebres Alineación oficial del equipo 'Los Cansaliebres' en el partido 2 - 0 Rangers CF Alineación oficial del equipo 'Rangers CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Cansaliebres Alineación oficial del equipo 'Los Cansaliebres' en el partido 2 - 0 Rangers CF Alineación oficial del equipo 'Rangers CF' en el partido
Tiene un resultado normal 1.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Cansaliebres

Goles Goles

  • 116 Minuto 16 (Gol evento especial rápido + pase): Adrien Vallotton va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Diego Fáix, que no va fallar i va marcar el 1 - 0.
  • 133 Minuto 20 (Gol por la derecha): Benet Bagudanch va incrementar l'avantatge de Cansaliebres amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 1 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Kpodo Oteng va estar a punt d'acabar en gol al minut 1, però el porter visitant Antonio Echevarrieta va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): En Diego Fáix del Cansaliebres ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 233 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): En Benet Bagudanch es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Kpodo Oteng una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 72, però una magnífica aturada de Antonio Echevarrieta va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 81 quan Adrien Vallotton de Cansaliebres gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Rangers CF

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 6 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Rangers van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 6 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Anthony Giggs, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 241 Minuto 60 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Rangers, l'equip va recuperar la pilota al minut 60 i va contraatacar. En Valdemar Romeiras va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 215 Minuto 71 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Anthony Giggs va superar els defenses rivals per velocitat al minut 71 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): En Herminio Fompedriña va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.