Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

freeeestyle (1365605) - coco's team (772072) » 659713064: T63/J14/IV

Liga 659713064 Información oficial sobre el partido 659713064 en Hattrick

05.09.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 14 / IV.49 (3472)

freeeestyle Alineación oficial del equipo 'freeeestyle' en el partido 3 - 0 coco's team Alineación oficial del equipo 'coco's team' en el partido
Ismael Ceballos (6') 1 - 0
Karl Kuen (69') 2 - 0
Virgilio Conversano (77') 3 - 0
freeeestyle Alineación oficial del equipo 'freeeestyle' en el partido 3 - 0 coco's team Alineación oficial del equipo 'coco's team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
freeeestyle Alineación oficial del equipo 'freeeestyle' en el partido 3 - 0 coco's team Alineación oficial del equipo 'coco's team' en el partido
Tiene un resultado normal 3.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

freeeestyle

Goles Goles

  • 121 Minuto 6 (Gol por el centro): Al minut 6 els aficionats van embogir quan en Ismael Ceballos va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de freeeestyle.
  • 132 Minuto 69 (Gol por la izquierda): En Karl Kuen va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Virgilio Conversano va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Enrique Filipini va estar a punt de sentenciar el partit al minut 26, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Al minut 35 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Enrique Filipini de freeeestyle va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Al minut 40, Edgardo Cuccureddu gairebé va marcar per a freeeestyle des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 241 Minuto 42 (Ocasión de contra por el centro): En Cyril Plavec va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 232 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 56 quan Cyril Plavec de freeeestyle gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Finn van der Holst una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 62, però una magnífica aturada de Vadim Varfalameev va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Vadim Varfalameev al minut 74 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Ismael Ceballos va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

coco's team

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Antonio Guerra per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 8, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 263 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Axel Melson va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.