Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

dinamo de mi bici (309003) - agolopats (1598016) » 659712993: T63/J10/IV

Liga 659712993 Información oficial sobre el partido 659712993 en Hattrick

08.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 10 / IV.48 (3471)

dinamo de mi bici Alineación oficial del equipo 'dinamo de mi bici' en el partido 2 - 1 agolopats Alineación oficial del equipo 'agolopats' en el partido
Andrés Bustamante (21') 1 - 0
1 - 1 Hugo Simoniti (71')
Noah Birney (83') 2 - 1
dinamo de mi bici Alineación oficial del equipo 'dinamo de mi bici' en el partido 2 - 1 agolopats Alineación oficial del equipo 'agolopats' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
dinamo de mi bici Alineación oficial del equipo 'dinamo de mi bici' en el partido 2 - 0 agolopats Alineación oficial del equipo 'agolopats' en el partido
Tiene un resultado normal 1.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

dinamo de mi bici

Goles Goles

  • 121 Minuto 21 (Gol por el centro): dinamo va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 21 Andrés Bustamante va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 122 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Noah Birney de dinamo aconseguir un gol al minut 83 que posava per davant els locals: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Konradin Zawrel va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 232 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): En Wilhelm Rolfsson, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Passaven 31 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Wilhelm Rolfsson va rematar alt.
  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Al minut 32, Konradin Zawrel gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Alfred Hiebler va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 219 Minuto 79 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Ádám Győrffy va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Jérémy Garnier, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 221 Minuto 82 (Ocasión por el centro): En Stefan Hamilton va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de dinamo se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Noah Birney. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

agolopats

Goles Goles

  • 161 Minuto 71 (Gol por el centro): agolopats van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 71, quan Hugo Simoniti va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 18 (Ocasión de contra por el centro): En Francisco Bravo va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 262 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Al minut 85 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Hugo Simoniti va fer una jugada per la banda esquerra, però Benjamin Tesson va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Enrique Alegre Martínez.