Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Psico Cisco (493393) - Manchester Obesity (1583441) » 659712952: T63/J14/IV

Liga 659712952 Información oficial sobre el partido 659712952 en Hattrick

05.09.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 14 / IV.47 (3470)

Psico Cisco Alineación oficial del equipo 'Psico Cisco' en el partido 4 - 0 Piltrafas Humanas Alineación oficial del equipo 'Piltrafas Humanas' en el partido
Harald Ellerbeck (21') 1 - 0
Kalle Anderström (23') 2 - 0
Felipe Vicastillo (83') 3 - 0
Kalle Anderström (84') 4 - 0
Psico Cisco Alineación oficial del equipo 'Psico Cisco' en el partido 4 - 0 Piltrafas Humanas Alineación oficial del equipo 'Piltrafas Humanas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Psico Cisco Alineación oficial del equipo 'Psico Cisco' en el partido 3 - 0 Piltrafas Humanas Alineación oficial del equipo 'Piltrafas Humanas' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Psico Cisco

Goles Goles

  • 108 Minuto 21 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 21, en Felipe Vicastillo la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Harald Ellerbeck que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 132 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de PsicoCisco a 2 - 0. Kalle Anderström va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): En Felipe Vicastillo va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 132 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Al minut 84, PsicoCisco va aconseguir el 4 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Kalle Anderström, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 37 quan Nguyễn Minh Hạ de PsicoCisco gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Tomasz Targoński una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 38, però una magnífica aturada de Oiva Bastman va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Al minut 40, Kalle Anderström gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Oiva Bastman va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 66 (Ocasión por el centro): En Nguyễn Minh Hạ, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Al minut 77, Santiago Caballeria gairebé va marcar per a PsicoCisco des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Tomasz Targoński.

Piltrafas Humanas

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): Piltrafas van sortir al contraatac al minut 39, però Vüsal İsmayılov va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 219 Minuto 70 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En David Belda va poder marcar per a Piltrafas en un servei de cantonada picat per en Erminio Dormi quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alexandru Popescu de Piltrafas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.