Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Nopuedorr (1595453) - Manchester Obesity (1583441) » 659712916: T63/J5/IV

Liga 659712916 Información oficial sobre el partido 659712916 en Hattrick

04.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 5 / IV.47 (3470)

Nopuedorr Alineación oficial del equipo 'Nopuedorr' en el partido 4 - 0 Piltrafas Humanas Alineación oficial del equipo 'Piltrafas Humanas' en el partido
Francisco Javier Díaz de Cedron (2') 1 - 0
Pablo Ysern Torres (62') 2 - 0
Javier González Socueva (82') 3 - 0
Pablo Ysern Torres (88') 4 - 0
Nopuedorr Alineación oficial del equipo 'Nopuedorr' en el partido 4 - 0 Piltrafas Humanas Alineación oficial del equipo 'Piltrafas Humanas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Nopuedorr Alineación oficial del equipo 'Nopuedorr' en el partido 3 - 0 Piltrafas Humanas Alineación oficial del equipo 'Piltrafas Humanas' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nopuedorr

Goles Goles

  • 124 Minuto 2 (Gol de penalti): Nopuedorr va posar-se per davant 1 - 0 al minut 2, quan Francisco Javier Díaz de Cedron va llançar una pena màxima perfectament.
  • 105 Minuto 62 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 62, Òscar Fitó va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Pablo Ysern Torres que, sense oposició, la va convertir en gol 2 - 0. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"
  • 133 Minuto 82 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Nopuedorr va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Javier González Socueva des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 88 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Nopuedorr va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Pablo Ysern Torres progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 16 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 16 podia haver acabat en gol, però Oiva Bastman va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36, Mirena Elordieta gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Oiva Bastman va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Oiva Bastman al minut 38 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Joan Lluís Sans va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Al minut 40, Mirena Elordieta gairebé va marcar per a Nopuedorr des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): En Joan Lluís Sans es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Estanislau Meixeiro va estar a punt de sentenciar el partit al minut 78, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Víctor Feo de Nopuedorr amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Piltrafas Humanas

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): Piltrafas van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 37, però el xut de Johnny Guldberg des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 240 Minuto 39 (Ocasión de contra de falta): Piltrafas van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 39 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Erminio Dormi no va ser gens encertat.
  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Piltrafas va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Arthur Itariri va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Piltrafas va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Peer Valkenberg, però el porter rival va fer una gran aturada.