Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Oscuridad (1582717) - Carrus F.C. (993979) » 659712791: T63/J2/IV

Liga 659712791 Información oficial sobre el partido 659712791 en Hattrick

13.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 2 / IV.45 (3468)

F.C. Oscuridad Alineación oficial del equipo 'F.C. Oscuridad' en el partido 3 - 2 Carrus F.C. Alineación oficial del equipo 'Carrus F.C.' en el partido
0 - 1 Ismael Lagos Mellado (6')
Sławomir Cygal (28') 1 - 1
Alejandro Bolívar (37') 2 - 1
Maurizio Niccolini (81') 3 - 1
3 - 2 Sandy Gilleman (90')
F.C. Oscuridad Alineación oficial del equipo 'F.C. Oscuridad' en el partido 3 - 2 Carrus F.C. Alineación oficial del equipo 'Carrus F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. Oscuridad Alineación oficial del equipo 'F.C. Oscuridad' en el partido 2 - 0 Carrus F.C. Alineación oficial del equipo 'Carrus F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Oscuridad

Goles Goles

  • 115 Minuto 28 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 28 minuts, Sławomir Cygal va superar per velocitat Juan Martell per posar el 1 - 1 al marcador.
  • 122 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Alejandro Bolívar de Oscuridad aconseguir un gol al minut 37 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Maurizio Niccolini va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Al minut 5 es va veure una gran oportunitat per a Oscuridad per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Maurizio Niccolini, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 216 Minuto 13 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Sławomir Cygal va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Herman Thorpe, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 205 Minuto 21 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Stefano Manea marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Herman Thorpe que va xutar a fora per molt poc.
  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Al minut 32, Ricardo Calderón arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 232 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Passaven 42 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Herman Thorpe va rematar alt.
  • 232 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Al minut 47, Tonny Stephansen gairebé va marcar per a Oscuridad des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 31, Herman Thorpe de Oscuridad va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Maurizio Niccolini es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Carrus F.C.

Goles Goles

  • 142 Minuto 6 (Gol de contra por la izquierda): Ismael Lagos Mellado va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Carrus i marcant el 0 - 1.
  • 150 Minuto 90 (Gol de falta): Un tir lliure ben xutat per Sandy Gilleman de Carrus va reduir diferències a 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Ismael Lagos Mellado, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Ismael Lagos Mellado va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 239 Minuto 29 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Tzviel Finish va servir per deixar enrere el gegant Giuseppe Francescon al minut 29, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 240 Minuto 48 (Ocasión de contra de falta): Carrus va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Sandy Gilleman va anar a parar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Óscar Revulgo de Carrus la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Juan Martell de Carrus es va guanyar la targeta groga merescudament.