Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Once Cablleros (310269) - FC Universe (1592224) » 659711792: T63/J4/IV

Liga 659711792 Información oficial sobre el partido 659711792 en Hattrick

27.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 4 / IV.27 (3450)

CiMaDeViLLa F.C Alineación oficial del equipo 'CiMaDeViLLa F.C' en el partido 2 - 1 FC Universe Alineación oficial del equipo 'FC Universe' en el partido
Mauro Valenzuela Isla (40') 1 - 0
1 - 1 Jan Dżaman (68')
Daniel Soroa (82') 2 - 1
CiMaDeViLLa F.C Alineación oficial del equipo 'CiMaDeViLLa F.C' en el partido 2 - 1 FC Universe Alineación oficial del equipo 'FC Universe' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CiMaDeViLLa F.C Alineación oficial del equipo 'CiMaDeViLLa F.C' en el partido 2 - 0 FC Universe Alineación oficial del equipo 'FC Universe' en el partido
Tiene un resultado normal 2.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CiMaDeViLLa F.C

Goles Goles

  • 122 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Mauro Valenzuela Isla de CiMaDeViLLa aconseguir un gol al minut 40 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 123 Minuto 82 (Gol por la derecha): Passats 82 minuts, Daniel Soroa, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. CiMaDeViLLa es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Heródoto Reizinho va estar a punt d'avançar els locals al minut 26 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 219 Minuto 37 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Juan Manuel Puente va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Daniel Soroa, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 232 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Hayrullah Ledün al minut 42 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Anxo da Castiñeira va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Al minut 44, Heródoto Reizinho gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Hayrullah Ledün va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 223 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): CiMaDeViLLa per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 70, quan Jesús Aceijas va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 225 Minuto 71 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Mauro Valenzuela Isla gairebé es va fer un gol en pròpia porteria, però la pilota va acabar anant al pal.
  • 232 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): En Heródoto Reizinho, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Passaven 88 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Vesa Sarkala va rematar alt.
  • 234 Minuto 89 (Ocasión de penalti): Al minut 89 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En Daniel Soroa, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jesús Aceijas de CiMaDeViLLa va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

FC Universe

Goles Goles

  • 138 Minuto 68 (Gol evento especial extremo + rematador): En Mirosław Hurkała va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Jan Dżaman la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 63 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Universe va estar a punt de marcar quan Zacharias Fanourakis va fer una passada impressionant a Mirosław Hurkała, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 236 Minuto 85 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Sorin Răscol va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 85 de joc.
  • 240 Minuto 89 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Universe van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 89 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Finn Seiser, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 262 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 89, en un 1 contra 1 amb el porter, però Ondřej Kadlčák va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Finn Seiser des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Zacharias Fanourakis.

Eventos clima Eventos clima

  • 307 Minuto 71 (Evento clima: SE: Support player boost succeeded): En Kevin Lakatos donava suport als seus companys amb bon èxit col·lectiu.