Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ros'rock'n'roll (799099) - Once Cablleros (310269) » 659711782: T63/J1/IV

Liga 659711782 Información oficial sobre el partido 659711782 en Hattrick

06.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 1 / IV.27 (3450)

ros'rock'n'roll Alineación oficial del equipo 'ros'rock'n'roll' en el partido 1 - 1 CiMaDeViLLa F.C Alineación oficial del equipo 'CiMaDeViLLa F.C' en el partido
David Cíes (30') 1 - 0
1 - 1 善紀 (Yoshinori) 太田 (Ota) (39')
ros'rock'n'roll Alineación oficial del equipo 'ros'rock'n'roll' en el partido 1 - 1 CiMaDeViLLa F.C Alineación oficial del equipo 'CiMaDeViLLa F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ros'rock'n'roll Alineación oficial del equipo 'ros'rock'n'roll' en el partido 2 - 1 CiMaDeViLLa F.C Alineación oficial del equipo 'CiMaDeViLLa F.C' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
67,8 % 9,3 % 22,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ros'rock'n'roll

Goles Goles

  • 121 Minuto 30 (Gol por el centro): rosrocknroll va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 30 David Cíes va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): rosrocknroll va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Javier Sánchez Cruz va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Ondřej Kadlčák.
  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Valentín Monzón. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 222 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): rosrocknroll va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 51 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Valentín Monzón ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): rosrocknroll va estar a punt de posar-se per davant al minut 71 però Estanislau Tubau va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 28 (Tarjeta roja directa): Al minut 28, Markel Itxasogoiena de rosrocknroll va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

CiMaDeViLLa F.C

Goles Goles

  • 137 Minuto 39 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 39 en Daniel Soroa va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en 善紀 (Yoshinori) 太田 (Ota) podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 1 - 1 va pujar al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 27 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip CiMaDeViLLa Juan Manuel Puente quasi marca al minut 27 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Vesa Sarkala l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 273 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 69, quan en Anxo da Castiñeira va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.