Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Valencia .CF. (436714) - C.D. Tortugas (121017) » 659711379: T63/J13/IV

Liga 659711379 Información oficial sobre el partido 659711379 en Hattrick

29.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 13 / IV.19 (3442)

Valencia .CF. Alineación oficial del equipo 'Valencia .CF.' en el partido 1 - 2 C.D. Tortugas Alineación oficial del equipo 'C.D. Tortugas ' en el partido
0 - 1 Kiavash Afzalnejad (7')
0 - 2 Manuel Castell (69')
Volker Stenglin (89') 1 - 2
Valencia .CF. Alineación oficial del equipo 'Valencia .CF.' en el partido 1 - 2 C.D. Tortugas Alineación oficial del equipo 'C.D. Tortugas ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Valencia .CF. Alineación oficial del equipo 'Valencia .CF.' en el partido 2 - 1 C.D. Tortugas Alineación oficial del equipo 'C.D. Tortugas ' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,7 % 3,8 % 18,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Valencia .CF.

Goles Goles

  • 104 Minuto 89 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular un penal polèmic a favor de Valencia al minut 89. Mentre el públic escridassava l'àrbitre -"Gallimarsot, curt de gambals!"-, Volker Stenglin va anotar-lo sense problemes, canviant el marcador a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Valentí Bausà va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 211 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Jesús Siurana va estar a punt de marcar al minut 51 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 211 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Valencia enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 239 Minuto 89 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Bernhard Søe va marxar de Mbark Bensa-Id en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Valencia van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.

C.D. Tortugas

Goles Goles

  • 137 Minuto 7 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 7 una excel·lent centrada de Kandemir Şenyavaş va arribar a Kiavash Afzalnejad, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 0 - 1 al marcador.
  • 181 Minuto 69 (Gol por el centro): Manuel Castell de Tortugas va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 69. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Kandemir Şenyavaş de Tortugas va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 23 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 241 Minuto 52 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Tortugas va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Bořek Dražan, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 205 Minuto 64 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Tortugas va estar a punt de marcar quan Bořek Dražan va fer una passada impressionant a Jiří Verner, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Chamel Snoeks de Tortugas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.