Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Valencia .CF. (436714) - Real Club Esportiu MALLORCA (1336484) » 659711353: T63/J6/IV

Liga 659711353 Información oficial sobre el partido 659711353 en Hattrick

11.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 6 / IV.19 (3442)

Valencia .CF. Alineación oficial del equipo 'Valencia .CF.' en el partido 0 - 3 Real Club Esportiu MALLORCA Alineación oficial del equipo 'Real Club Esportiu MALLORCA' en el partido
0 - 1 Christian 'Mago' Bonnaventure (13')
0 - 2 Alfonso Gabás (16')
0 - 3 Christian 'Mago' Bonnaventure (82')
Valencia .CF. Alineación oficial del equipo 'Valencia .CF.' en el partido 0 - 3 Real Club Esportiu MALLORCA Alineación oficial del equipo 'Real Club Esportiu MALLORCA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Valencia .CF. Alineación oficial del equipo 'Valencia .CF.' en el partido 1 - 1 Real Club Esportiu MALLORCA Alineación oficial del equipo 'Real Club Esportiu MALLORCA' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,5 % 1,7 % 83,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Valencia .CF.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 78 (Ocasión tiro lejano): El Valencia se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 78, en Ibio Capetillo va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 35, Valentí Bausà de Valencia va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Real Club Esportiu MALLORCA

Goles Goles

  • 173 Minuto 13 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Christian 'Mago' Bonnaventure va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 182 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Alfonso Gabás va aprofitar un error defensiu al minut 16, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Mallorca.
  • 185 Minuto 82 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Christian 'Mago' Bonnaventure, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 18 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Zemir Drvendžija va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Ignacio Quintero, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 280 Minuto 33 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 33 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 239 Minuto 87 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Florin Vicaş va ridiculitzar a en Celestino Dolino amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Guillermo Bousoño de Mallorca amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.