Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dream Catalunyone (1437292) - Valencia .CF. (436714) » 659711340: T63/J3/IV

Liga 659711340 Información oficial sobre el partido 659711340 en Hattrick

20.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 3 / IV.19 (3442)

Dream Catalunyone Alineación oficial del equipo 'Dream Catalunyone' en el partido 2 - 0 Valencia .CF. Alineación oficial del equipo 'Valencia .CF.' en el partido
Alejandro Juez (33') 1 - 0
裕介 (Yusuke) 村松 (Muramatsu) (49') 2 - 0
Dream Catalunyone Alineación oficial del equipo 'Dream Catalunyone' en el partido 2 - 0 Valencia .CF. Alineación oficial del equipo 'Valencia .CF.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Dream Catalunyone Alineación oficial del equipo 'Dream Catalunyone' en el partido 4 - 0 Valencia .CF. Alineación oficial del equipo 'Valencia .CF.' en el partido
Tiene mala suerte 3.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dream Catalunyone

Goles Goles

  • 121 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33 els aficionats van embogir quan en Alejandro Juez va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Dream Cat.
  • 185 Minuto 49 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 49 minuts, el tirador de faltes del Dream Cat va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en 裕介 (Yusuke) 村松 (Muramatsu), amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 15 (Ocasión de penalti): Al minut 15, Dream Cat va disposar d'un penal a favor, però el xut de Denis Sazonov va ser aturat per Raúl Rubio.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Denis Sazonov va estar a punt d'acabar en gol al minut 30, però el porter visitant Raúl Rubio va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 220 Minuto 31 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 31 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Denis Sazonov va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 231 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet 裕介 (Yusuke) 村松 (Muramatsu) va estar a punt de sentenciar el partit al minut 52, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): En Juan Antonio Irauqui es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Eneko Biar. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): El Dream Cat ho intentava per la dreta per mitjà de Eneko Biar, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 73, Eneko Biar de Dream Cat va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a 裕介 (Yusuke) 村松 (Muramatsu) de Dream Cat la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Valencia .CF.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 74 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Bernhard Søe va marxar de Juan Antonio Irauqui en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Valencia van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.