Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

The W@rners (1372784) - Ciudad Alhambra (992630) » 659709378: T63/J3/II

Liga 659709378 Información oficial sobre el partido 659709378 en Hattrick

20.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 3 / II.4 (3407)

The W@rners Alineación oficial del equipo 'The W@rners' en el partido 0 - 2 Ciudad Alhambra Alineación oficial del equipo 'Ciudad Alhambra' en el partido
0 - 1 Verşan Fuçin (34')
0 - 2 Luis Ramos Martín (37')
The W@rners Alineación oficial del equipo 'The W@rners' en el partido 0 - 2 Ciudad Alhambra Alineación oficial del equipo 'Ciudad Alhambra' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
The W@rners Alineación oficial del equipo 'The W@rners' en el partido 0 - 3 Ciudad Alhambra Alineación oficial del equipo 'Ciudad Alhambra' en el partido
Tiene un resultado normal 0.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The W@rners

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 20 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Martín Valdés va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Radoslav Záruba, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): Sergio Bru va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de W@rneres que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Ciudad Alhambra

Goles Goles

  • 172 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Al minut 34 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Alhambra prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Verşan Fuçin.
  • 181 Minuto 37 (Gol por el centro): Luis Ramos Martín va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 37, i va fer pujar el 0 - 2 per a Alhambra.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Al minut 14 de partit, Verşan Fuçin quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 283 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Timoteo Enrique Ballack al minut 36, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Verşan Fuçin va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 207 Minuto 63 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Nassir Bin Mustapha Al-Qaradawi va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 283 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Luis Ramos Martín, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Luis Ramos Martín va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 284 Minuto 87 (Ocasión de penalti): Timoteo Enrique Ballack de Alhambra va fallar un penal al minut 87. El seu xut va sortir sense potència i el porter només va haver d'ajupir-se a recollir la pilota.
  • 281 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Amer Haddad quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Lucien Leitzel, però la pilota va topar amb el travesser.