Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

gran depor alcoyano 2 (1593496) - PSV Pakete (1586565) » 659709316: T63/J1/II

Liga 659709316 Información oficial sobre el partido 659709316 en Hattrick

06.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 1 / II.3 (3406)

gran depor alcoyano 2 Alineación oficial del equipo 'gran depor alcoyano 2' en el partido 3 - 0 PSV Pakete Alineación oficial del equipo 'PSV Pakete' en el partido
Matti Karimo (22') 1 - 0
Yuriy 'Matador' Gritsenko (26') 2 - 0
Matti Karimo (35') 3 - 0
gran depor alcoyano 2 Alineación oficial del equipo 'gran depor alcoyano 2' en el partido 3 - 0 PSV Pakete Alineación oficial del equipo 'PSV Pakete' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
gran depor alcoyano 2 Alineación oficial del equipo 'gran depor alcoyano 2' en el partido 2 - 0 PSV Pakete Alineación oficial del equipo 'PSV Pakete' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,9 % 0,1 % 3,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

gran depor alcoyano 2

Goles Goles

  • 121 Minuto 22 (Gol por el centro): Matti Karimo va donar a alcoyano un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 26 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Yuriy 'Matador' Gritsenko va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 133 Minuto 35 (Gol por la derecha): alcoyano va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Matti Karimo va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): alcoyano va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 17 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Yuriy 'Matador' Gritsenko ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 232 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): En Joosua Kähärä, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 208 Minuto 36 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Samuel Antona Montoro de alcoyano va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Yuriy 'Matador' Gritsenko que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 232 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Al minut 54, Renátó Apáti gairebé va marcar per a alcoyano des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

PSV Pakete

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 18 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Pakete sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en William Sundér, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 18 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 240 Minuto 55 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Pakete sortien al contraatac. La falta llançada per Virgo Treial va sortir força alta sense massa perill.
  • 252 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Pakete va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 63 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 252 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Pakete va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 68, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Iker Cacera.
  • 242 Minuto 84 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 84 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en William Sundér, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.