Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los melenas c.f. (435892) - xesteiro (1589903) » 659709265: T63/J2/II

Liga 659709265 Información oficial sobre el partido 659709265 en Hattrick

13.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 2 / II.2 (3405)

los melenas c.f. Alineación oficial del equipo 'los melenas c.f.' en el partido 2 - 1 xesteiro Alineación oficial del equipo 'xesteiro' en el partido
Ondrej Válkovec (37') 1 - 0
Patrick Skovgaard (43') 2 - 0
2 - 1 Franck Stoifl (81')
los melenas c.f. Alineación oficial del equipo 'los melenas c.f.' en el partido 2 - 1 xesteiro Alineación oficial del equipo 'xesteiro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
los melenas c.f. Alineación oficial del equipo 'los melenas c.f.' en el partido 2 - 0 xesteiro Alineación oficial del equipo 'xesteiro' en el partido
Tiene un resultado normal 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,9 % 0,1 % 3,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los melenas c.f.

Goles Goles

  • 121 Minuto 37 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Ondrej Válkovec, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del melenas se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 37.
  • 132 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Al minut 43, melenas va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Patrick Skovgaard, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): melenas va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 2 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Ondrej Válkovec ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 232 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Passaven 39 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Ondrej Válkovec va rematar alt.
  • 233 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): En Patrick Skovgaard es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

xesteiro

Goles Goles

  • 187 Minuto 81 (Gol tiro lejano): En Rodger Yates conduïa pel cercle central i, veient a en Franck Stoifl desmarcat i en posició de tir li va cedir la pilota. Aquest va fer un control i va xutar en rosca a l'escaire del segon pal. La pilota, fent una trajectòria parabòlica va passar per sobre el porter que no va poder fer-hi res, tot i ser un xut de llarga distància. 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 77 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del xesteiro va deixar en bona posició a en Pablo Entrambasaguas per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.
  • 237 Minuto 82 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Rodger Yates va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Cristino Barreiro va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 218 Minuto 88 (Ocasión evento especial córner peinado): Rodger Yates hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Bo Häggblad havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 34, Cornelis Burghartz de xesteiro va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 87 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Cornelis Burghartz va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.