Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Vask (1335292) - taberna cazurra's (1372429) » 658742806: T63/R1

Copa 658742806 Información oficial sobre el partido 658742806 en Hattrick

03.06.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 1

F.C. Vask Alineación oficial del equipo 'F.C. Vask' en el partido 3 - 1 UE COSTA BRAVA Alineación oficial del equipo 'UE COSTA BRAVA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
F.C. Vask Alineación oficial del equipo 'F.C. Vask' en el partido 4 - 1 UE COSTA BRAVA Alineación oficial del equipo 'UE COSTA BRAVA' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,4 % 0,4 % 8,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Vask

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Al minut 2 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a F.C. va ser Cosimo De Natale.
  • 185 Minuto 33 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Gianantonio Parrella, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 133 Minuto 78 (Gol por la derecha): F.C. va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Odoacre Braidot va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Gianantonio Parrella va estar a punt d'acabar en gol al minut 32, però el porter visitant Jaime Lequerica va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 234 Minuto 34 (Ocasión de penalti): Un penal al minut 34 va donar als locals l'oportunitat d'ampliar el seu avantatge, però Rolando Lucidi estava massa segur de si mateix i va enviar la pilota fora.
  • 233 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Odoacre Braidot va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 218 Minuto 64 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Carl Krüger va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Aleksi Larinen rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Odoacre Braidot va estar a punt de sentenciar el partit al minut 65, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): En Gianantonio Parrella, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

UE COSTA BRAVA

Goles Goles

  • 161 Minuto 13 (Gol por el centro): Als 13 minuts de partit, Mircea-Cosmin Fofeldea de COSTA va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Beniamin Dziuba quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.